Et godt arbejdsmiljø kræver godt lys

Der er så utrolig mange gode grunde til at investere i den rigtige kontorbelysning. Og ja, det er en investering, fordi det giver noget i den anden ende.

Lige fra indlæring til koncentration og videre til effektivitet har den rigtige kontorbelysning stor betydning. Derfor er det en god investering. Den rigtige kontorbelysning kan med andre ord bidrage til et betragteligt forbedret arbejdsmiljø.

Hvad skal kontorbelysning kunne?

Kontorbelysning skal kort sagt sørge for at kontoret er tilstrækkeligt oplyst, men uden at blænde og genere.

En optimal belysning forebygger træthed og sørger for at give behageligt lys, uanset arbejdsstilling og placering i kontoret.

Hvad består kontorbelysning af?

Ordentlig kontorbelysning består typisk af to slags lys, udover naturligt lys: direkte og indirekte lys.

Det indirekte lys kaldes også grundbelysning. Grundbelysning vil typisk bestå af loftslamper eller væglamper. Denne del af kontorbelysningen bør have en lysstyrke på omkring 500 lux (SI-enheden for belysningsstyrke). 500 lux svarer ca til belysningen i en almindelig dagligstue.

Den direkte belysning kan komme fra en skærm, en skrivebordslampe eller lignende. En sådan lampe bør give en belysning på omkring 300 lux.

Derfor HES El-Service

  • Vi giver dig fuld rådgivning i forhold til, hvilken belysning, der giver det bedste resultat på dit kontor.
  • Vi sælger, leverer og monterer et færdigt produkt. Vi kan i virkeligheden levere nærmest alle varer, så kom ind til HES El-Service allerede i dag eller giv os din forespørgsel via vores kontaktformular.
  • Du har en garanti for, at vi imødekommer alle dine ønsker og behov og guider dig til en optimal løsning.

 

Kontakt os endelig på 40 90 20 45, hvis der er noget, du vil vide. Ellers glæder vi os bare til at tage godt imod dig på Falkevej 1!

Læs mere