Ladestander til elbil

Hos Hillerød El-Service er vi eksperter inden for installation af ladestander til elbil. Vi hjælper både private- og erhvervskunder. Der er mange gode fordele ved at få installeret ladestander, uanset om det er i garagen, på parkeringspladsen eller andet. Tag en snak med os omkring dine behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vær på forkant med en ladestander til elbil

I takt med den bæredygtige udvikling bliver ladestander til elbil mere og mere almindeligt at have i hjemmet og generelt i samfundet. Elbilerne er kommet for at blive, og behovet for ladestandere vil kun vokse sig større dag efter dag.

Som professionel elektriker forsøger vi hele tiden at være i fronten af den teknologiske udvikling. Derfor tilbyder vi selvfølgelig at installere laderstander til elbil. Med et kyndigt team af veluddannede elektrikere har vi sat os grundigt ind i stoffet. Ligeledes stræber vi hele tiden efter at få en bredere viden på området.

Mener du også at bæredygtig energi er fremtiden? Så bør du overveje at få installeret solcelleanlæg på din bolig.

Installation af ladestander til elbil har mange fordele

Der er mange gode fordele ved at have sin egen ladestander til elbil i det private hjem og sågar på arbejdspladsen. I takt med en stigende efterspørgsel på opladere, vil det have en større og større indflydelse på boligprisen og ligeledes være et godt salgspunkt ved boligsalg. Desuden slipper du for utilregnelige eloplader rundt omkring i byen, hvor priserne for opladning kan variere. På den lange sigt kan du også spare en del penge på billigere energiudgifter med din egen ladestander.

Det skal du vide inden installation

For at kunne komme med en alsidig løsning, er der en række punkter, som vi skal have afdækket med dig. Så er vi sikre på, at din nye ladestander passer til netop din elbil og bolig. Du må gerne besvare spørgsmålene i sammenhæng med din henvendelse, dog er det ikke et krav. Det er blot en vejledende guide til at gøre hele processen nemmere for os begge. Vi rådgiver dig naturligvis hvis du er i tvivl om nogle af punkterne.

 • Er der brug for adgangskontrol?
  Typisk nøgle, RFID-kort/brik eller mobil APP.
 • Er der behov for at afregne strøm?
  Det kan være en udfordring, som kan kræve eksterne målere og manuelle registreringer af forbruget.
 • Fast kabel eller åbent stik?
  Et fast kabel kan være fordelagtigt i det private hjem. Skal der lades med flere forskellige elbiler anbefaler vi et åbent stik.
 • Fast kabel – stiktype?
  Det vil som udgangspunkt være Type 2, medmindre du har en ældre elbil med Type 1 stik. Har du en forholdsvis ny elbil vil den sandsynligvis kræve et Type 2 stik.
 • Hvilken ladeeffekt passer til din elbil?
  Din bil bestemmer ladeeffekten. Er du i tvivl, anbefaler vi en 22 kW lader, som installeres med 11 kW effekt (3-faser/16A).
 • Vægmontering eller fritstående stolpe?
  Vægmontering er billigst, men det er naturligvis også muligt med en fritstående ladestander på en stolpe.

Ladestandere til erhverv

Det er ikke kun for privatpersoner, at ladestandere kan svare sig. Det er bl.a. med til at fremtidssikre din arbejdsplads til at dække det stigende behov for el-opladning. Vi anbefaler hellere at man er på forkant med monteringen, så man ikke risikerer at stå i en situation, hvor efterspørgslen er langt større udbuddet. Skal du have installeret flere ladestander ved eksempelvis en parkeringsplads, hjælper vi med montering og rådgivning. Gennem tæt dialog med os får du en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om vores installation af ladestander til elbil? Ønsker du allerede et tilbud? Uanset hvad kan du altid tage fat i os. Vi nyder at bidrage til den bæredygtige udvikling og samtidig hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Ring til Hillerød El-Service på telefon 48 26 20 45, send en e-mail til mail@hes.dk eller indhent et uforpligtende tilbud. Så vender vi straks tilbage. Vi ser frem til at høre mere om din opgave!

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button