Effektiv parabol- og antenneservice, der virker

Hos Hillerød El-Service sikrer vi, at signalet til dit tv går klart igennem, så du ikke mister forbindelsen i netop dét øjeblik, hvor det er mest spændende eller på ethvert andet tidspunkt, hvor du slapper af foran fjernsynet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Fremtidssikret parabol- og antenneservice af høj kvalitet

Det er irriterende at blive afbrudt midt i en udsendelse, fordi antennesignalet eller parabolen ikke er opsat korrekt. Vi vil sikre, at du får en problemløs oplevelse, hvorfor vi som din elektriker i Hillerød har specialiseret os inden for opsætning og service af parabol samt service af alle typer antenner. ​

Vores antenneinstallatører har stor erfaring i arbejdet med service af antenne og parabol, hvilket sikrer dig, at det hele bliver monteret i den rigtige retning og vinkel. Det er ikke ligegyldigt, hvordan den vender og drejer, fordi det kan have negativ effekt på det resultat, du opnår, når du sidder og ser på skærmen. Vores viden gør, at du opnår en kvalitetsløsning, som holder de næste mange år.

Antenner og paraboler til konkurrencedygtige priser

​Har du ikke en antenne eller parabol i forvejen, kan vi uden problemer hjælpe dig med at finde den rigtige til dig. Vi sælger både antenner og paraboler til konkurrencedygtige priser, og da vi også kan sørge for opsætning, kodning og service, behøver du kun at ringe til ét firma for at få en komplet løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Det gør det nemt for dig, fordi du ikke skal bruge tid på at kontakte flere eller bekymre dig om, den ene nu har gjort det godt nok, så den anden kan lave det færdigt. Vi klarer det hele for dig.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button