Da vi lever i en tid med en desværre stadigt stigende indbrudsrate, har vi i Hillerød El-service A/S valgt at fokusere på dette.

Vi vil gerne være med til at øge trygheden hos private såvel som erhvervskunder, og derfor kan du få opsat præventiv belysning, alarm eller videoovervågning til en fornuftig pris.

Præventiv belysning

Udendørsbelysning med tænd/sluk-føler skræmmer tyven. Ingen tyve bryder sig om at blive set. Når udendørslyset tænder, virker ejendommen beboet, og naboer og forbipasserende får bedre mulighed for at opdage et eventuelt indbrud i tide.

Tyverialarm

En tyverialarm forhindrer ikke indbrud. Men det stresser tyven, når alarmens sirene går i gang. Reaktionen i forbindelse med en alarm kan også være en nabo, som kan tilkalde politiet – eller et vagtfirma, der møder op på din bopæl.

Videoovervågning

Tv-overvågning kan ikke i sig selv forhindre indbrudstyveri. Men tv-overvågning kan være et supplement til de traditionelle sikringsforanstaltninger. Tv-overvågning kan skramme tyven, da dennes gøren og laden vil kunne ses på billeder såvel live, som efterfølgende.

​Prisen for opsætning af præventiv belysning, tyverialarm eller videoovervågning er individuel og afhænger af boligen og grundens udformning.

Ring derfor på tlf. 40 90 20 45 for at få et tilbud på en fornuftig løsning.

Læs mere