Solen skinner ned over os 1.800 timer om året, så hvorfor ikke udnytte den rene og gratis energi til at producere din egen strøm?​

Hillerød El-Service leverer og installerer solcelleanlæg til fordelagtige priser hos private.

Solceller i høj kvalitet

Vi har i vort firma valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet, og således anvendes udelukkende paneler fra tyske Q-Cells og invertere fra Kostal og SMA. Har du selv købt et anlæg, som blot skal monteres og installeres, klarer vi også det uanset mærke.

Q-Cells er en af de førende producenter på solcellemarkedet, hvorfor du kan være sikker på at få et holdbart anlæg med optimal udnyttelse af hver eneste solstråle.

God økonomi

Udover at solceller giver dig en stor årlig besparelse på elregningen og en CO2-neutral elforsyning, så garderer du dig også mod fremtidige stigninger i elpriser. De kommer med sikkerhed, men med et solcelleanlæg kan du holde dig fri af dem.

Sidst, men ikke mindst, øger du også værdien af din bolig, hvis den en dag skal sælges. Solenergi er fremtiden, og det har stor betydning for eventuelle købere.

Kundetilpassede solcelleanlæg

Selve oplægningen på taget foretages af en uddannet tømrer, mens montering af paneler, inverter m.v. foretages af vore egne specialister på solcelleanlæg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så får vi foretaget opmålinger og de tekniske beregninger. Dermed bliver du bekendt med ydeevnen på netop dit solcelleanlæg inden oplægningen, så vi alternativt kan supplere med yderligere solpaneler for at opnå de maximale 6 kW.

Ring idag og hør meget mere – tlf. 40 90 20 45.

Læs mere