Udnyt solens energi gennem solceller til en lavere energiregning

Hos Hillerød El-service har vi specialister, der gør det muligt for dig at opnå en besparelse på varmeregningen samt en CO2-neutral elforsyning. Vi monterer og installerer solcelleanlæg på din bolig, så du får mest muligt ud af din investering i grøn energi.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Spar penge med et solcelleanlæg

I Danmark skinner solen i gennemsnit 1.500 timer om året – hvorfor ikke udnytte det til din fordel? Et solcelleanlæg er en værdifuld investering, der giver dig muligheden for at udnytte den gratis og rene energi, som solen producerer hver dag.

Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder, når de ønsker at finde netop den type solcelleanlæg, der passer til deres behov. Samtidig har vores professionelle elektrikere specialiseret sig i at installere og montere solceller, så du får alt det ud af anlægget, som det er muligt. Som din erfarne elektriker i Hillerød er vi altid klar til at svare på de spørgsmål, du måske sidder med vedrørende solcelleanlæg.

Opnå store besparelser på elregningen

Et solcelleanlæg skal ses som en investering, der i løbet af en årrække har tjent sig selv ind igen. Du vil hver måned opleve store besparelser på elregningen, fordi du selv producerer meget af den strøm, der bliver brugt i boligen. Din el-forsyning er CO2-neutral, når det bliver produceret gennem solceller, og du vil ikke blive påvirket af stigninger i el-priserne i samme grad, som hvis du køber alt din strøm. Det er en måde, hvorpå du kan planlægge og sikre en stabil el-forsyning nu og i fremtiden.

Værdien af din bolig vil også øges, når du installerer et solcelleanlæg, fordi det er en effektiv og miljøvenlig måde at forsyne sig selv med energi på. Det vægter højt for eventuelle købere, fordi solenergi er fremtiden.

Solcelleanlæg til ethvert behov

Kvalitet er et af vores nøgleord, fordi det vi leverer, skal være i orden. Derfor anvender vi udelukkende solcelle-paneler fra tyske Q-Cells og invertere, som omdanner jævnstrøm til vekselstrøm, fra Kostal og SMA.

Q-Cells er en af de førende producenter på solcellemarkedet, hvorfor du kan være sikker på at få et holdbart anlæg med optimal udnyttelse af hver eneste solstråle. Det er derfor en god investering, fordi den også er fremtidssikret. Der er mange muligheder, så du er sikker på, at vi finder netop den løsning, der passer bedst til dit behov.

Har du selv købt et anlæg, som blot skal monteres og installeres, klarer vi også det uanset mærke, fordi vi har specialiseret os i at montere solceller, der sikrer dig fuld udnyttelse af solens energi. Selve oplægningen på taget foretages af en uddannet tømrer, mens montering af paneler, inverter m.v. foretages af vore egne specialister på solcelleanlæg.

Indhent et uforpligtende og skræddersyet tilbud

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, når vi skal formulere et tilbud, fordi det er vigtigt, at du får den løsning, der virker for dig. Du har mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud, der giver dig et konkret billede af, hvad det vil koste at investere i fremtidens energi. Samtidig laver vi de nødvendige opmålinger og tekniske beregninger, så du får et helt konkret tilbud. Som din elektriker i Hillerød vil du altid bliver mødt af professionelle og kompetente elektrikere, der ved, hvad de snakker om.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button