Udnyt solens energi gennem solceller til en lavere energiregning

Hos Hillerød El-service har vi specialister, der gør det muligt for dig at opnå en besparelse på varmeregningen samt en CO2-neutral elforsyning. Vi monterer og installerer solcelleanlæg på din bolig, så du får mest muligt ud af din investering i grøn energi.

Solcelleanlæg

Spar penge med et solcelleanlæg

I Danmark skinner solen i gennemsnit 1.500 timer om året – hvorfor ikke udnytte det til din fordel? Et solcelleanlæg er en værdifuld investering, der giver dig muligheden for at udnytte den gratis og rene energi, som solen producerer hver dag.

Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder, når de ønsker at finde netop den type solcelleanlæg, der passer til deres behov. Samtidig har vores professionelle elektrikere specialiseret sig i at installere og montere solceller, så du får alt det ud af anlægget, som det er muligt. Som din erfarne elektriker i Hillerød er vi altid klar til at svare på de spørgsmål, du måske sidder med vedrørende solcelleanlæg.

Opnå store besparelser på elregningen

Et solcelleanlæg skal ses som en investering, der i løbet af en årrække har tjent sig selv ind igen. Du vil hver måned opleve store besparelser på elregningen, fordi du selv producerer meget af den strøm, der bliver brugt i boligen. Din el-forsyning er CO2-neutral, når det bliver produceret gennem solceller, og du vil ikke blive påvirket af stigninger i el-priserne i samme grad, som hvis du køber alt din strøm. Det er en måde, hvorpå du kan planlægge og sikre en stabil el-forsyning nu og i fremtiden.

Værdien af din bolig vil også øges, når du installerer et solcelleanlæg, fordi det er en effektiv og miljøvenlig måde at forsyne sig selv med energi på. Det vægter højt for eventuelle købere, fordi solenergi er fremtiden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Solcelleanlæg til ethvert behov

Kvalitet er et af vores nøgleord, fordi det vi leverer, skal være i orden. Derfor anvender vi udelukkende solcelle-paneler fra tyske Q-Cells og invertere, som omdanner jævnstrøm til vekselstrøm, fra Kostal og SMA.

Q-Cells er en af de førende producenter på solcellemarkedet, hvorfor du kan være sikker på at få et holdbart anlæg med optimal udnyttelse af hver eneste solstråle. Det er derfor en god investering, fordi den også er fremtidssikret. Der er mange muligheder, så du er sikker på, at vi finder netop den løsning, der passer bedst til dit behov.

Har du selv købt et anlæg, som blot skal monteres og installeres, klarer vi også det uanset mærke, fordi vi har specialiseret os i at montere solceller, der sikrer dig fuld udnyttelse af solens energi. Selve oplægningen på taget foretages af en uddannet tømrer, mens montering af paneler, inverter m.v. foretages af vore egne specialister på solcelleanlæg.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Indhent et uforpligtende og skræddersyet tilbud

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, når vi skal formulere et tilbud, fordi det er vigtigt, at du får den løsning, der virker for dig. Du har mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud, der giver dig et konkret billede af, hvad det vil koste at investere i fremtidens energi. Samtidig laver vi de nødvendige opmålinger og tekniske beregninger, så du får et helt konkret tilbud. Som din elektriker i Hillerød vil du altid bliver mødt af professionelle og kompetente elektrikere, der ved, hvad de snakker om.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.