Menu
Luk

Effektiv hjælp til el-service for virksomheder og private

Hos Hillerød El-Service udfører vi alle opgaver inden for almindelig el-service, både for private og virksomheder, og altid med kunden i centrum. Ved at efteruddanne vores medarbejdere sikrer vi, at vi altid er i stand til at imødekomme de krav, der stilles fra vores kunders side.

Vi afhjælper ethvert el-problem

Vores ekspertise dækker over et bredt område inden for el-service. Vores kompetente medarbejdere har alle en bred viden inden for området, der sikrer, at vi kan hjælpe dig med at løse det problem, du står overfor.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan få løst dit el-problem.

Bred erfaring med køkken og bad

Gennem årene har vi lavet løsninger til et væld af køkkener og badeværelser hos private. Vi har stået for blandt andet belysning, tilslutning af hvidevarer og andre andre el-installationer.

Samtidig fungerer vi også som underleverandør af eksempelvis hvidevarer, som gør, at vi leverer et effektivt arbejde, der bidrager vi til et professionelt resultat i højeste kvalitet.


Industriens problemløser

I tilfælde af akut opståede problemer, som eksempelvis kan føre til produktionsstop, rykker vi ud med det samme og udbedrer skaden. Vi ved, at problemet hurtigt skal løses, så et eventuelt tab bliver minimeret mest muligt, hvorfor vi hjælper vores kunder med at tjekke, det hele fungerer, som det skal.

Vi har en række industrikunder, for hvem vi sørger for at lys, maskiner, og hvad der ellers bruger strøm, virker optimalt. Det er en måde, hvorpå vi forebygger eventuelle problemer, så du så vidt muligt undgår at stå i en situation, hvor du er nødt til at indstille arbejdet til problemet er løst.

Undgå skader med den rette vinterforanstaltning

Vinterhalvåret kan byde på forskellige temperaturer, hvilket kan resultere i eksempelvis frostskader. Gennem vinteren tilbyder vi eksempelvis at lave en optøning af dine vandrør, samt opsætte en el-tracking, der sikrer, at dine rør er frostfrie hele vinteren.