Menu
Luk

Energibesparende boliginstallationer til nybyggeri eller renovering

Vi har specialiseret os i at lave sikre boliginstallationer, der tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. De er selvfølgelig installeret efter de korrekte standarder, så din løsning holder i mange år.

Sikre og funktionelle boliginstallationer til ethvert behov

Dine el-installationer er en vigtig del af din bolig, fordi det det er dem, der sikrer, at du eksempelvis kan tænde lyset og oplade din telefon, tablet osv. Det er derfor altafgørende, at de virker som de skal, og at de bliver lavet af en kompetent elektriker, der har helt styr på alt el-arbejde.

Alle installationerne skal leve op til de krav og standarder, der er på området, fordi det både har betydning for funktionaliteten samt sikkerheden i boligen. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis diverse boliginstallationer ikke er lavet af professionelle. Sikkerheden skal være i orden, så risikoen for eksempelvis kortslutninger er minimale.

Vores mangeårige erfaring og kompetente elektrikere sikrer, at dine boliginstallationer bliver lavet korrekt, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de lever op til de forskellige krav på området. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet, fordi vi ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed.

Traditionelle eller intelligente installationer – hvad er mest optimalt?

Der er forskellige muligheder at vælge mellem, når du skal have lavet diverse boliginstallationer, uanset om det er i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Du skal tage stilling til, om du ønsker traditionelle eller intelligente installationer.

De traditionelle installationer kender de fleste, fordi det er dem med almindelige afbrydere og stikkontakter. De intelligente boliginstallationer adskiller sig fra de traditionelle ved, at alt kommunikationen sker gennem én enhed. Det er dermed muligt, at have en lyskontakt, hvor lyset i stuen tænder ved ét klik, men ved to klik tænder det både i stuen og i gangen.

Alt efter hvilken type hus, og hvad dit behov er, vil der være fordele ved begge typer. Vores erfarne elektrikere står altid klar til at vejlede dig om, hvad der er det mest optimale for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine boliginstallationer.