Menu
Luk

Professionelt el-eftersyn for boligejere

Hos Hillerød El-Service er et af vores specialer at lave et el-eftersyn, når boligen skal sælges. Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre denne type eftersyn, så den endelige rapport lever op til de krav og regler, der er på området.

Korrekt og grundigt el-eftersyn af boligen

Det er et lovkrav at få lavet et el-eftersyn af en autoriseret elektriker, når du skal sælge din bolig. Alle el-installationer skal gennemgås, og der skal tages stikprøver med det formål at sikre, at der ikke er ulovlige forhold eller funktionsfejl ved de forskellige installationer rundt om i boligen.

Det har længe været et krav med el-eftersyn, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring, når boligen sælges. Samtidig er det vigtigt, at det bliver tjekket, at alle installationer er i orden, så der ikke er fare for kortslutning eller andre hændelser.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for el-eftersyn og kan tilbyde en korrekt, grundig og kvalitetsbevidst gennemgang, der lever op til alle gældende lovkrav og regler på området, hvorfor du trygt kan lade os gennemgå din bolig.

Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen

Det er altafgørende, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du skal have foretaget et el-eftersyn, fordi det er en vigtigt del af dit boligsalg. Som din elektriker i Hillerød er vi naturligvis godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at foretage disse eftersyn, der munder ud i en rapport som man kender det fra de Byggesagkyndiges tilstandsrapport. Det er din garanti for, at rapporten bliver fyldestgørende, og at den indeholder de informationer, som er relevante.