Menu
Luk

Forebyg træthed og skab et behageligt lys med den rette kontorbelysning

Hos Hillerød El-service ved vi, at den rette belysning på kontoret kan gøre en stor forskel for effektiviteten, fordi lys giver energi. Vi hjælper dig med at opnå korrekt belysning, der skaber et behageligt kontormiljø.

Gør arbejdsmiljøet mere effektivt med den rigtige kontorbelysning

Et godt og effektivt arbejdsmiljø bliver ikke kun skabt på baggrund af de sociale rammer, men også de fysiske. Formålet med kontorbelysningen er at sikre, at kontoret er tilstrækkeligt oplyst, men uden at det blænder eller på anden måde generer.

Forebygger træthed og giver energi

En optimal belysning forebygger træthed og sørger for at give behageligt lys, uanset arbejdsstilling og placering på kontoret. Det påvirker også koncentrationen, effektiviteten, indlæringen osv., hvorfor det er relevant, at lyset er optimalt. Samtidig er lys med til at give os energi, så den rette kontorbelysning kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet.

Som elektriker i Hillerød har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder om, hvilken kontorbelysning der er den mest optimale for netop deres kontor.

Vi kan også hjælpe dig med at lave en professionel vurdering af, hvor der er plads til forbedringer på dit kontor i forbindelse med belysningen.


Hvad er en optimal kontorbelysning?

For at opnå optimal belysning på kontoret skal det naturlige lys kombineres med direkte og indirekte lys. Det indirekte lys kaldes også grundbelysning, som typisk vil bestå af loftslamper eller væglamper.

Denne del af kontorbelysningen bør have en lysstyrke på omkring 500 – 700 lux (SI-enheden for belysningsstyrke). 500 lux svarer ca. til belysningen i en almindelig dagligstue. Den direkte belysning kan komme fra en skærm, en skrivebordslampe eller lignende. En sådan lampe bør give en belysning på omkring 300 lux.

Samtidig er det vigtigt at tage højde for, at lyset ikke skaber genskær i blanke overflader, som er generende for personalet. Det har derfor betydning, hvor i rummet lyset kommer fra.

Skræddersyede løsninger til dig

Der er meget mere hjælp at hente hos os, så tøv ikke med at kontakte din elektriker i Hillerød, så du får en belysning, der har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. Vores brede udvalg inden for belysning sikrer, at du opnår en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi giver dig fuld rådgivning i forhold til, hvilken belysning der giver det bedste resultat på dit kontor.