Menu
Luk

Effektiv parabol- og antenneservice, der virker

Hos Hillerød El-Service sikrer vi, at signalet til dit tv går klart igennem, så du ikke mister forbindelsen i netop dét øjeblik, hvor det er mest spændende eller på ethvert andet tidspunkt, hvor du slapper af foran fjernsynet.

Fremtidssikret parabol- og antenneservice af høj kvalitet

Det er irriterende at blive afbrudt midt i en udsendelse, fordi antennesignalet eller parabolen ikke er opsat korrekt. Vi vil sikre, at du får en problemløs oplevelse, hvorfor vi som din elektriker i Hillerød har specialiseret os inden for opsætning og service af parabol samt service af alle typer antenner. ​

Vores antenneinstallatører har stor erfaring i arbejdet med service af antenne og parabol, hvilket sikrer dig, at det hele bliver monteret i den rigtige retning og vinkel. Det er ikke ligegyldigt, hvordan den vender og drejer, fordi det kan have negativ effekt på det resultat, du opnår, når du sidder og ser på skærmen. Vores viden gør, at du opnår en kvalitetsløsning, som holder de næste mange år.

Antenner og paraboler til konkurrencedygtige priser

​Har du ikke en antenne eller parabol i forvejen, kan vi uden problemer hjælpe dig med at finde den rigtige til dig. Vi sælger både antenner og paraboler til konkurrencedygtige priser, og da vi også kan sørge for opsætning, kodning og service, behøver du kun at ringe til ét firma for at få en komplet løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Det gør det nemt for dig, fordi du ikke skal bruge tid på at kontakte flere eller bekymre dig om, den ene nu har gjort det godt nok, så den anden kan lave det færdigt. Vi klarer det hele for dig.