Menu
Luk

Opnå store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Hos Hillerød El-Service har vi specialister, der er klar til at vejlede dig til den bedste og mest optimale varmepumpe. Vi leverer og monterer selvfølgelig også, så du er sikker på, at den virker, som den skal fra første øjeblik.

Få professionel rådgivning om varmepumper

Det er altafgørende, at du vælger en varmepumpe, der lever op til de krav og forventninger, du har til den, samt at den passer til dit budget. På den måde er du sikker på, at du får det ud af den, som du ønsker.

Typer af varmepumper

Der findes forskellige typer af varmepumper, som hver især passer til forskellige typer af boliger. De mest anvendte er jord til vand, luft til vand eller luft til luft, som alle har deres fordele og ulemper, alt efter hvad formålet med varmepumpen er.

Det er derfor en god idé at søge råd og vejledning hos vores specialister på området. Det sikrer, at du opnår en professionel rådgivning, hvor fokus er på at opfylde dine behov i forbindelse med valget af en varmepumpe. Du får dermed den mest optimale løsning, så du kan sove med ro i maven både før, under og efter investeringen. Vi sælger alle kendte mærker, eksempelvis Panasonic, Toshiba og Danfoss, samt vi leverer og giver dig komplet montering.

Samtidig tilbyder vi dig fuld service på din varmepumpe, som dækker eftersyn og justering hvert andet år. På den måde er du sikker på, at din varmepumpe løbende vedligeholdes, så den yder optimalt.

Lang levetid og enorme besparelser på varmeregningen

En varmepumpe er en investering i energioptimering, der resulterer i mærkbare besparelser på din varmeregning hvert år. Det er en af de helt store fordele ved varmepumper, fordi det bidrager positivt til økonomien. Værdien på din bolig ved med stor sandsynlighed stige, fordi det er en mere miljøvenlig måde at varme huset op på, end ved eksempelvis et oliefyr.

Gennemsnitligt tjener en varmepumpe sig selv hjem på mindre end 5 år i form af årlige besparelser på elregningen. Men det bedste er faktisk, at varmepumper gerne skal holde i minimum 20 år, så du får med en varmepumpe mindst 15 års gratis el i forhold til at beholde dit oliefyr eller din gamle elvarme. En varmepumpe er indbegrebet af at spare penge.