Hos Hillerød El-service tilbyder vi en professionel og besparende energioptimering for såvel private kunder som for erhvervskunder i Hillerød og i resten af Nordsjælland.
Energioptimering skal ses som en investering og ikke som endnu en udgift i boligen eller virksomheden – en optimering du ikke vil fortryde.

 

Virksomhedens energioptimering

En arbejdsplads bruger mange penge på energi, men ikke alle er klar over, at næsten 40 procent af energiforbruget foregår efter arbejdstiden. Med en energioptimering kan vi hjælpe dig med at finde besparelser på dette forbrug.

 

Eksempelvis er det muligt at spare op til 70 procent af energiforbruget om aftenen på at installere intelligent styring af jeres installationer, såsom behovstyret belysning. Lad os gennemgå virksomheden og dens installationer og få en energioptimering, I ikke vil fortryde.

 

Energioptimering i den private bolig

Belysning er også en vigtig del af energioptimeringen i hjemmet. Eksempelvis kan en udskiftning til LED- eller energisparepærer i lamperne formindske energiforbruget væsentligt.

Bevægelsessensorer med lys, der tænder og slukker automatisk, når du kører ind i carporten om aftenen eller går på toilettet om natten, eller automatisk styring, der regulerer varmen og ventilationen eller koordinerer alarmsystemer er også måder at foretage en energioptimering i hjemmet.

 

Altid den højeste kvalitet

Hos Hillerød El-service har vi været på kursus, og vi søger løbende at videreuddanne os inden for energioptimering, således at vi altid er opdateret på al den nyeste teknologi på området og derved kan tilbyde vores kunder den bedste form for energioptimering.

 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 90 20 45 eller ringe direkte til energirådgiver Lasse Petersen på 29 49 35 06, hvis du ønsker at høre mere. Det kan ikke betale sig at lade være.

 

Tilbud

Hold øje med fanen Energioptimering, hvor der løbende vil komme tilbud på energibesparende produkter.

Læs mere