Service af varmepumpe

Hos Hillerød El-service tilbyder vi service og vedligeholdelse af din varmepumpe.

Service af varmepumpe

Forlæng levetiden på din varmepumpe

Med service af varmepumpe er du med til at forlænge levetiden på din varmepumpe. Vi har hjulpet mange danskere med både installation og service af deres varmepumpe. Med Hillerød El-Service ved din side er du garanteret service af din varmepumpe udført af en autoriseret elektriker. Du får følgende fordele, når du vælger vores serviceaftale:

  • Lavere risiko for reparationer
  • Din varmepumpe fungerer året rundt
  • Energioptimering af din varmepumpe
  • Overholdelse af gældende lovgivning på området

Ønsker du at få installeret en helt ny varmepumpe? Så kan vi også hjælpe dig. Vi installerer og servicerer varmepumper i Hillerød, Allerød, Birkerød og omegn. Lad os hjælpe dig med installation af din nye, energibesparende varmepumpe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du bør få service af varmepumpe hvert år

Det er vigtigt at få regelmæssigt service af sin varmepumpe, så man sikrer sig, at den virker optimalt. Med regelmæssig service kan vi komme eventuelle problemer i forkøbet. Det er billigere end en reparation og sparer dig desuden for hovedpinen ved, at den ikke virker, inden den bliver repareret.

Loven foreskriver, at service af varmepumpe skal ske minimum én gang om året. Således er du sikker på, at din varmepumpe fungerer uden problemer. Vi tilbyder service af varmepumpe til en fast, årlig pris på 1.295 kr. inkl. moms. Prisen dækker fuld service, der inkluderer eftersyn og justering én gang årligt.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Kontakt os i dag

Ønsker du vores hjælp til vedligeholdelse af din varmepumpe? Så kontakt os i dag. Vi giver dig gerne råd og vejledning, så du får mest ud af din varmepumpe. 

Du kan kontakte os via telefon på 48 26 20 45, sende en mail til mail@hes.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vil vi vinde tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt. Lad os forlænge levetiden på din varmepumpe.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.