Menu
Luk

Vi erHillerød El-Service A/S

Professionel el-service siden 1968

Hillerød El-service blev stiftet 1. april 1968 af elektriker Christian R. Nissen med det formål at levere elektriske installationer på et højt håndværksmæssigt niveau til privat- og erhvervskunder i Hillerød og omegn. Siden 2. januar 2012 har Hillerød El-service været registreret som aktieselskab. Hillerød El-Service har stiftet en bestyrelse for af fremme arbejdet, samt for at opbygge en solid fremtid i el branchen.

Firmaet beskæftiger 18 ansatte og 2 SKP elever, bestående af 1 Direktør Elinstallatør, 1 Aut. Elinstallatør, 1 Elinstallatør/overmontør, 8 svende, 5 lærlinge, 2 bogholdere og 2 SKP elever
Det er fortsat virksomhedens og hver elektrikers formål at udføre el-arbejde af høj kvalitet, og naturligvis i overensstemmelse med stærkstrømsreglementet / bekendtgørelsen.

Vores elektriker i Hillerød nær Allerød på Nordsjælland tilbyder

De daglige arbejdsopgaver bliver løst af vores erfarne elektrikere med kunden i højsædet. Vi lægger stor vægt på at videreuddanne vores elektrikere. At have tilfredse kunder der kommer igen og igen, er fundamentet i vor virksomhed.

Vores elektriker tilbyder service på alle typer hårde hvidevarer, og leverer desuden nye maskiner til private kunder i bl.a. Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Nivå, Kokkedal, Nødebo, Frederiksværk, Slangerup, Skævinge, Humlebæk, Allerød, Helsinge og Lynge. Vi har et godt samarbejde med bl.a. AEG, Miele, Electrolux og Gram – og har et bredt sortiment af produkter.

Elektriker med garanti

Vi er medlem af TEKNIQ Garanti, fordi vi vil sikre gode arbejdsvilkår og mulighed for efteruddannelse for vores medarbejdere. Samtidig er vi repræsenteret på Anmeld Håndværker, som er din garanti for, at vi leverer et kvalitetsarbejde, som vores kunder er tilfredse med.