Vi er Hillerød El-Service A/S

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Professionel el-service siden 1968

Hillerød El-service blev stiftet 1. april 1968 af elektriker Christian R. Nissen med det formål at levere elektriske installationer på et højt håndværksmæssigt niveau til privat- og erhvervskunder i Hillerød og omegn. Siden 2. januar 2012 har Hillerød El-service været registreret som aktieselskab. Hillerød El-Service har stiftet en bestyrelse for af fremme arbejdet, samt for at opbygge en solid fremtid i el branchen.

Firmaet beskæftiger 19 ansatte, herunder 1 Direktør Elinstallatør, 1 Elinstallatør/overmontør, 9 svende og 8 lærlinge.
Det er fortsat virksomhedens og hver elektrikers formål at udføre el-arbejde af høj kvalitet, og naturligvis i overensstemmelse med stærkstrømsreglementet / bekendtgørelsen.

Vores elektriker i Hillerød nær Allerød på Nordsjælland tilbyder

De daglige arbejdsopgaver bliver løst af vores erfarne elektrikere med kunden i højsædet. Vi lægger stor vægt på at videreuddanne vores elektrikere. At have tilfredse kunder der kommer igen og igen, er fundamentet i vor virksomhed.

Vores elektriker tilbyder service på alle typer hårde hvidevarer, og leverer desuden nye maskiner til private kunder i bl.a. Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Nivå, Kokkedal, Nødebo, Frederiksværk, Slangerup, Skævinge, Humlebæk, Allerød, Helsinge og Lynge. Vi har et godt samarbejde med bl.a. AEG, Miele, Electrolux og Gram – og har et bredt sortiment af produkter.

Elektriker med garanti

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, fordi vi vil sikre gode arbejdsvilkår og mulighed for efteruddannelse for vores medarbejdere. Samtidig er vi repræsenteret på Anmeld Håndværker, som er din garanti for, at vi leverer et kvalitetsarbejde, som vores kunder er tilfredse med.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button