Vi er Hillerød El-Service A/S

Om os

Professionel el-service siden 1968

Hillerød El-service blev stiftet 1. april 1968 af elektriker Christian R. Nissen med det formål at levere elektriske installationer på et højt håndværksmæssigt niveau til privat- og erhvervskunder i Hillerød og omegn. Siden 2. januar 2012 har Hillerød El-service været registreret som aktieselskab. Hillerød El-Service har stiftet en bestyrelse for af fremme arbejdet, samt for at opbygge en solid fremtid i el branchen.

Firmaet beskæftiger 19 ansatte, herunder 1 Direktør Elinstallatør, 1 Elinstallatør/overmontør, 9 svende og 8 lærlinge.
Det er fortsat virksomhedens og hver elektrikers formål at udføre el-arbejde af høj kvalitet, og naturligvis i overensstemmelse med stærkstrømsreglementet / bekendtgørelsen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores elektriker i Hillerød nær Allerød på Nordsjælland tilbyder

De daglige arbejdsopgaver bliver løst af vores erfarne elektrikere med kunden i højsædet. Vi lægger stor vægt på at videreuddanne vores elektrikere. At have tilfredse kunder der kommer igen og igen, er fundamentet i vor virksomhed.

Vores elektriker tilbyder vores service til private kunder i bl.a. Birkerød, Hillerød, Hørsholm, Nivå, Kokkedal, Nødebo, Frederiksværk, Slangerup, Skævinge, Humlebæk, Allerød, Helsinge og Lynge.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Elektriker med garanti

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, fordi vi vil sikre gode arbejdsvilkår og mulighed for efteruddannelse for vores medarbejdere. Samtidig er vi repræsenteret på Anmeld Håndværker, som er din garanti for, at vi leverer et kvalitetsarbejde, som vores kunder er tilfredse med.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.