Er varmelegemet i din opvaskemaskine dødt, er termostaten på køleskabet røget, eller skal du have ny fryser, så kontakt Hillerød El-Service for en professionel hvidevareservice.

 

Vi tilbyder både salg af hvidevarer og hvidevareservice af alle slags hvidevarer og mærker til både private og erhverv.

 

Reparation af hvidevarer udføres dog kun på husholdningsmaskiner.

 

Kvalitetsbevidst hvidevareservice

Gennem vores mange år i branchen har vi oplevet det meste inden for hvidevarer, og derfor er vi også i stand til at rådgive vores kunder i forhold til, om en hvidevareservice eller en reparation kan betale sig, eller om et køb af nye hvidevarer vil være en bedre investering.

 

Med vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for hvidevareservice kan vi tilbyde en kompetent rådgivning, og vi vejleder hellere end gerne om dine forskellige muligheder, men det er altid kundens behov og ønsker, der er i fokus.

 

Hurtig hvidevareservice i Hillerød på Nordsjælland

Står køleskabet eller fryseren af, har man akut brug for hurtig hvidevareservice. Det gælder generelt for hvidevarer, at man er afhængig af dem i det daglige, og det ved vi hos Hillerød El-Service.

 

Derfor rykker vi også akut ud fra dag til dag og yder hvidevareservice på alle slags hvidevarer, så du ikke skal frygte for eksempelvis spild af en masse madvarer.

 

Kontakt Hillerød El-service på telefon 40 90 20 45, hvis du har brug for en professionel hvidevareservice.

Læs mere