Effektiv hjælp til el-service for virksomheder og private

Hos Hillerød El-Service udfører vi alle opgaver inden for almindelig el-service, både for private og virksomheder, og altid med kunden i centrum. Ved at efteruddanne vores medarbejdere sikrer vi, at vi altid er i stand til at imødekomme de krav, der stilles fra vores kunders side.

Andre ydelser

Vi afhjælper ethvert el-problem

Vores ekspertise dækker over et bredt område inden for el-service. Vores kompetente medarbejdere har alle en bred viden inden for området, der sikrer, at vi kan hjælpe dig med at løse det problem, du står overfor.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan få løst dit el-problem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Bred erfaring med køkken og bad

Gennem årene har vi lavet løsninger til et væld af køkkener og badeværelser hos private. Vi har stået for blandt andet belysning, tilslutning af hvidevarer og andre andre el-installationer.

Samtidig fungerer vi også som underleverandør af eksempelvis hvidevarer, som gør, at vi leverer et effektivt arbejde, der bidrager vi til et professionelt resultat i højeste kvalitet.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Industriens problemløser

I tilfælde af opståede problemer, som eksempelvis kan føre til produktionsstop, rykker vi ud og udbedrer skaden. Vi ved, at problemet hurtigt skal løses, så et eventuelt tab bliver minimeret mest muligt, hvorfor vi hjælper vores kunder med at tjekke, det hele fungerer, som det skal.

Vi har en række industrikunder, for hvem vi sørger for at lys, maskiner, og hvad der ellers bruger strøm, virker optimalt. Det er en måde, hvorpå vi forebygger eventuelle problemer, så du så vidt muligt undgår at stå i en situation, hvor du er nødt til at indstille arbejdet til problemet er løst.

Undgå skader med den rette vinterforanstaltning

Vinterhalvåret kan byde på forskellige temperaturer, hvilket kan resultere i eksempelvis frostskader. Gennem vinteren tilbyder vi eksempelvis at lave en optøning af dine vandrør, samt opsætte en el-tracking, der sikrer, at dine rør er frostfrie hele vinteren.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Elinstallation til opvaskemaskine

Michael var venlig og hjælpsom og vi fik aftalt en pris som kunne overholde vores budget. Efter en halvdyr flytning ☺️.
Tak igen

Anmeld håndværker smileys

Luft til luft varmepumpe

i har lige købt vores hus. Luft til luft varmeanlægget virkede ikke. I var søde at skrive en detaljeret beskrivelse om hvorfor det ikke virkede. Sælger betalte efterfølgende for et nyt anlæg. Som kunde var jeg meget besværlig. Var ubeslutsom og havde mange spørgsmål. I besvarede dem hurtigt.
Jeg har haft mange håndværkere forbi pga. huskøb med blandede oplevelser. Men dette firma kan jeg på det varmeste anbefale. Anne, Kgs. Lyngby

Anmeld håndværker smileys

Manglende el i det halve af huset

De er altså fantastiske: ringede kl. 8.15 og de ankom kl. 10.15 – det kan vist ikke gøres bedre.

Anmeld håndværker smileys

Købt og fået opsat varmepumpen

Kom som aftalt, var fleksibel da jeg måtte lave aftalen om. Gode håndværkere

Husk din lovpligtige varmepumpeservice. Læs mere her