Effektiv hjælp til el-service for virksomheder og private

Hos Hillerød El-Service udfører vi alle opgaver inden for almindelig el-service, både for private og virksomheder, og altid med kunden i centrum. Ved at efteruddanne vores medarbejdere sikrer vi, at vi altid er i stand til at imødekomme de krav, der stilles fra vores kunders side.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi afhjælper ethvert el-problem

Vores ekspertise dækker over et bredt område inden for el-service. Vores kompetente medarbejdere har alle en bred viden inden for området, der sikrer, at vi kan hjælpe dig med at løse det problem, du står overfor.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan få løst dit el-problem.

Bred erfaring med køkken og bad

Gennem årene har vi lavet løsninger til et væld af køkkener og badeværelser hos private. Vi har stået for blandt andet belysning, tilslutning af hvidevarer og andre andre el-installationer.

Samtidig fungerer vi også som underleverandør af eksempelvis hvidevarer, som gør, at vi leverer et effektivt arbejde, der bidrager vi til et professionelt resultat i højeste kvalitet.

Industriens problemløser

I tilfælde af opståede problemer, som eksempelvis kan føre til produktionsstop, rykker vi ud og udbedrer skaden. Vi ved, at problemet hurtigt skal løses, så et eventuelt tab bliver minimeret mest muligt, hvorfor vi hjælper vores kunder med at tjekke, det hele fungerer, som det skal.

Vi har en række industrikunder, for hvem vi sørger for at lys, maskiner, og hvad der ellers bruger strøm, virker optimalt. Det er en måde, hvorpå vi forebygger eventuelle problemer, så du så vidt muligt undgår at stå i en situation, hvor du er nødt til at indstille arbejdet til problemet er løst.

Undgå skader med den rette vinterforanstaltning

Vinterhalvåret kan byde på forskellige temperaturer, hvilket kan resultere i eksempelvis frostskader. Gennem vinteren tilbyder vi eksempelvis at lave en optøning af dine vandrør, samt opsætte en el-tracking, der sikrer, at dine rør er frostfrie hele vinteren.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button