El-renovering reducerer elregningen

Mange er ikke klar over de mange fordele ved en el-renovering. Som boligejer kan der være mange penge at spare på elregningen ved at skifte over til LED-belysning. Samtidig gennemgås el-installationerne for at sikre en høj sikkerhed for boligens beboere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Denne type modernisering varetages af dygtige og professionelle fagfolk, som har fokus på at du fremover skal spare penge på lys, elektronik og hvidevare. Forbundet med el-renovering er et el-tjek, som vil reducere risikoen for brand og gennemgang i elektronikken. Gamle el-installationer kan medføre problemer med at køre flere krævende apparater samtidig.

Minimér dine omkostninger med el-renovering

Mange virksomheder er ikke klar over at op til 40% af el-forbruget sker efter arbejdstid. Dette skyldes typisk at der ikke bliver slukket for alle kontakter når den sidste medarbejder forlader arbejdspladsen. Der kan også være rum, som står oplyst hen når de ikke benyttes.

Her kan intelligente installationer hjælpe til at rum kun oplyses når der er behov for det. Ældre elektroniske apparater bruger ofte mere strøm end tidssvarende udstyr og vi kan finde disse syndere og spare din virksomhed for mange penge på den lange bane.

Ring for at få en lavere el-regning

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button