El-renovering reducerer elregningen

Mange er ikke klar over de mange fordele ved en el-renovering. Som boligejer kan der være mange penge at spare på elregningen ved at skifte over til LED-belysning. Samtidig gennemgås el-installationerne for at sikre en høj sikkerhed for boligens beboere.

El-renovering

Denne type modernisering varetages af dygtige og professionelle fagfolk, som har fokus på at du fremover skal spare penge på lys, elektronik og hvidevare. Forbundet med el-renovering er et el-tjek, som vil reducere risikoen for brand og gennemgang i elektronikken. Gamle el-installationer kan medføre problemer med at køre flere krævende apparater samtidig.

Minimér dine omkostninger med el-renovering

Mange virksomheder er ikke klar over at op til 40% af el-forbruget sker efter arbejdstid. Dette skyldes typisk at der ikke bliver slukket for alle kontakter når den sidste medarbejder forlader arbejdspladsen. Der kan også være rum, som står oplyst hen når de ikke benyttes.

Her kan intelligente installationer hjælpe til at rum kun oplyses når der er behov for det. Ældre elektroniske apparater bruger ofte mere strøm end tidssvarende udstyr og vi kan finde disse syndere og spare din virksomhed for mange penge på den lange bane.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Ring for at få en lavere el-regning

Vi foretager grundig el-renovering og vejleder dig til at skifte til de elektroniske apparater, som egner sig bedst til dig og giver samtidig giver dig den størst mulige besparelse på el-regningen.

Vores elektrikere har mange kompetenceområder og har utallige års erfaring med alt inden for modernisering af el-installationer. Vi skaber en løsning, som opdaterer din bygning eller bolig fra gulv til loft. Ring til Hillerød El-Service på 48 26 20 45, send en mail til mail@hes.dk eller tryk Indhent tilbud her på siden. Derefter vil du høre fra vores fagfolk. Sammen finder vi den helt rigtige løsning og kommer med et uforpligtende tilbud på det hele. Vi har i årevis udført el-renovering for både privat- og erhvervskunder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.