El-renovering reducerer elregningen

Mange boligejere er ikke bevidste om de betydelige besparelser, som en el-renovering fører med sig. Ved at opgradere til LED-belysning som en del af din el-renovering, kan du reducere din elregning betragteligt. Dertil sørger vores uddannede fagfolk for at dine el-installationer gennemgås, så sikkerheden forbedres for boligens beboere.

El-renovering

Denne type modernisering varetages af dygtige og professionelle fagfolk, som har fokus på at du fremover skal spare penge på lys, elektronik og hvidevarer. Kombinerer du en el-renovering med et el-tjek, vil du reducere risikoen for brand og gennemgang i elektronikken. Gamle el-installationer kan medføre problemer, når du har flere krævende apparater kørende samtidig.

Minimér dine omkostninger med el-renovering

Virksomheder kan drage stor fordel af en el-renovering. Op til 40% af virksomhedens el-forbruget sker uden for almindelig arbejdstid. Dette skyldes typisk at der ikke bliver slukket for alle kontakter, når den sidste medarbejder forlader arbejdspladsen. Der kan også være rum, som står oplyst, når de ikke benyttes.

Her kan intelligente installationer hjælpe til at rum kun oplyses, når der er behov for det. Ældre elektroniske apparater bruger ofte mere strøm end tidssvarende udstyr. Vi kan finde disse syndere og spare din virksomhed for mange penge på den lange bane.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Ring for at få en lavere elregning

Vi foretager en grundig el-renovering og vejleder dig til at skifte til de elektroniske apparater, som egner sig bedst til dig, og samtidig giver dig den størst mulige besparelse på el-regningen.

Vores elektrikere har mange kompetenceområder og har utallige års erfaring med alt inden for modernisering af el-installationer. Vi skaber en løsning, som opdaterer din bygning eller bolig fra gulv til loft. Ring til Hillerød El-Service på 48 26 20 45, send en mail til mail@hes.dk eller tryk Indhent tilbud her på siden. Derefter vil du høre fra vores fagfolk. Sammen finder vi den helt rigtige løsning og kommer med et uforpligtende tilbud på det hele. Vi har i årevis udført el-installationer for både privat- og erhvervskunder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Elinstallation til opvaskemaskine

Michael var venlig og hjælpsom og vi fik aftalt en pris som kunne overholde vores budget. Efter en halvdyr flytning ☺️.
Tak igen

Anmeld håndværker smileys

Luft til luft varmepumpe

i har lige købt vores hus. Luft til luft varmeanlægget virkede ikke. I var søde at skrive en detaljeret beskrivelse om hvorfor det ikke virkede. Sælger betalte efterfølgende for et nyt anlæg. Som kunde var jeg meget besværlig. Var ubeslutsom og havde mange spørgsmål. I besvarede dem hurtigt.
Jeg har haft mange håndværkere forbi pga. huskøb med blandede oplevelser. Men dette firma kan jeg på det varmeste anbefale. Anne, Kgs. Lyngby

Anmeld håndværker smileys

Manglende el i det halve af huset

De er altså fantastiske: ringede kl. 8.15 og de ankom kl. 10.15 – det kan vist ikke gøres bedre.

Anmeld håndværker smileys

Købt og fået opsat varmepumpen

Kom som aftalt, var fleksibel da jeg måtte lave aftalen om. Gode håndværkere

Husk din lovpligtige varmepumpeservice. Læs mere her