El-service udført af professionelle

Hos Hillerød El-service er vi i stand til at varetage opgaver af varierende størrelse og kompleksitet. Med uddannede el-installatører, som kan afhjælpe ethvert problem eller fejl, er du i gode hænder hos os. Vi udfører både el-service for private og virksomheder af alle størrelser.

El-service

Kompetence og erfaring

Hos Hillerød El-Service er vi klar til at assistere dig, når du har brug for os. Selv i de mest kritiske situationer. Eksterne faktorer kan påvirke dine el-installationer, især om vinteren. Vi kan hjælpe dig med at frostsikre og optø dine rør, når temperaturen når under frysepunktet.

Vi gør brug af kompetente leverandører, der leverer hvidevarer og andre el-relaterede produkter. Således er vi i stand til at skaffe dig kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vores viden inden for branchen gør os i stand til at vejlede dig til de bedste brands på markedet, som vi naturligvis installerer med sikkerhed og ekspertise. Vi leverer den ønskede service, og vi hjælper dig med at løse eventuelle udfordringer, du måtte have med dine el-installationer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Eksperter i service af el-installationer

Vores kompetente hold af elektrikere står til din rådighed ved alle el-opgaver. Takket være vores mange års erfaring, kan vi rådgive dig inden for alt inden for el-service. Vi hjælper dig med at opsætte alle former for boliginstallationer, el-eftersyn, energioptimering og meget andet.

Står du med en opgave eller udfordring inden for elektrikerfaget, som du skal have løst? Så har vi de rette folk, der kan klare opgaven. Med grundighed og nøjagtighed vil de tage sig af opgaven, og løse den med fokus på dine behov og ønsker. Vi tilbyder også regelmæssig vedligeholdelse af dine el-installationer. Således sikrer vi at din elektronik fungerer efter hensigten samt forhindrer eventuelle nedbrud, der ellers kunne ske, som følge af brug af defekt eller slidt udstyr.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Kontakt Hillerød El-Service

Vores mål er at levere el-installationer af høj kvalitet til både private og virksomheder i Nordsjælland. Vi sætter store krav til vores medarbejdere, da det er altafgørende, at vores viden og kompetencer konstant bliver fornyet, så vi kan levere en endnu bedre løsning til vores kunder.

Kontakt os ved at sende en mail til mail@hes.dk, ring på 48 26 20 45 eller tryk på indhent tilbud. Så vil en dygtig el-installatør vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vi kører ud til alle typer opgaver i Hillerød, Birkerød, Allerød og omegn.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.