El-service udført af professionelle

Vi kan evne enhver opgave uanset opgavens størrelse og omfang. Vi har uddannede el-installatører, som kan afhjælpe ethvert problem eller fejl. Intet projekt er for stort. Vi udfører el-service på din bolig, men også hos virksomheder i alle størrelser.

El-service

Hos Hillerød El-Service rykker vi og hjælper dig når du har mest brug for det. Udefrakommende faktorer kan have indflydelse på dine el-installationer og derfor kan vi hjælpe dig med at frostsikre og optø rør når vinteren byder på temperaturer under frysepunktet.

Vi har flere gode samarbejdsaftaler med leverandører af hvidevarer og andre el-relaterede produkter. På denne måde kan vi skaffe dig de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og vores kendskab til førende brands på markedet betyder at vi kan installere dem med stor sikkerhed og yde den påkrævede service når vi hjælper dig med at overvinde dine udfordringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Eksperter i service af el-installationer

Vores dygtige fagfolk assisterer dig ved alle el-relaterede opgaver. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vores eksperter at hjælpe dig inden for alle typer af el-service. Vi hjælper dig med at opsætte alle former for boliginstallationer, el-eftersyn, energioptimering og meget andet.

Har du et problem eller en udfordring, så har vi de rigtige folk til opgaven. De håndterer din opgave og finder den løsning som passer til netop dit behov for el-service. Vi foretager gerne din løbende vedligeholdelse af el-udstyr. På denne måde sikrer vi at dit elektronik altid fungerer samt forhindrer nedbrud, som kunne opstå ved benyttelse af nedslidt eller ødelagt udstyr.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Kontakt Hillerød El-Service

Vores mål er at levere el-installationer af høj kvalitet til både private og virksomheder i Nordsjælland. Vi sætter store krav til vores medarbejdere, fordi det er altafgørende, at vores viden og kompetencer konstant bliver fornyet, så vi kan levere en endnu bedre løsning til vores kunder.

Kontakt os ved at sende en mail til mail@hes.dk, ring på 48 26 20 45 eller tryk på indhent tilbud. Så vil en dygtig el-installatør vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vi kører ud til alle typer opgaver i Hillerød, Birkerød, Allerød og omegn.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.