El-service udført af professionelle

Vi kan evne enhver opgave uanset opgavens størrelse og omfang. Vi har uddannede el-installatører, som kan afhjælpe ethvert problem eller fejl. Intet projekt er for stort. Vi udfører el-service på din bolig, men også hos virksomheder i alle størrelser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hos Hillerød El-Service rykker vi og hjælper dig når du har mest brug for det. Udefrakommende faktorer kan have indflydelse på dine el-installationer og derfor kan vi hjælpe dig med at frostsikre og optø rør når vinteren byder på temperaturer under frysepunktet.

Vi har flere gode samarbejdsaftaler med leverandører af hvidevarer og andre el-relaterede produkter. På denne måde kan vi skaffe dig de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og vores kendskab til førende brands på markedet betyder at vi kan installere dem med stor sikkerhed og yde den påkrævede service når vi hjælper dig med at overvinde dine udfordringer.

Eksperter i service af el-installationer

Vores dygtige fagfolk assisterer dig ved alle el-relaterede opgaver. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vores eksperter at hjælpe dig inden for alle typer af el-service. Vi hjælper dig med at opsætte alle former for boliginstallationer, el-eftersyn, energioptimering, hvidevareservice og meget andet.

Har du et problem eller en udfordring, så har vi de rigtige folk til opgaven. De håndterer din opgave og finder den løsning som passer til netop dit behov for el-service. Vi foretager gerne din løbende vedligeholdelse af el-udstyr. På denne måde sikrer vi at dit elektronik altid fungerer samt forhindrer nedbrud, som kunne opstå ved benyttelse af nedslidt eller ødelagt udstyr.

Kontakt Hillerød El-Service

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button