El-tjek varetaget af fagfolk

Hos Hillerød El-Service er et af vores specialer at lave et autoriseret el-tjek, når boligen skal sælges. Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre denne type el-eftersyn, så den endelige rapport lever op til de krav og regler, der er på området.

El-tjek

Korrekt og grundigt el-eftersyn af boligen

Det er et lovkrav at få lavet et el-tjek af en autoriseret elektriker, når du skal sælge din bolig. Alle el-installationer skal gennemgås, og der skal tages stikprøver med det formål at sikre, at der ikke er ulovlige forhold eller funktionsfejl ved de forskellige installationer rundt om i boligen.

Det har længe været et krav med el-eftersyn, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring, når boligen sælges. Samtidig er det vigtigt, at det bliver tjekket, at alle installationer er i orden, så der ikke er fare for kortslutning eller andre uhensigtsmæssige hændelser.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for el-tjek og kan tilbyde en korrekt, grundig og kvalitetsbevidst gennemgang, der lever op til alle gældende lovkrav og regler på området, hvorfor du trygt kan lade os gennemgå din bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen

Det er altafgørende, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du skal have foretaget et el-eftersyn, fordi det er en vigtigt del af dit boligsalg.

Som din elektriker i Hillerød er vi naturligvis godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at foretage disse eftersyn, der munder ud i en rapport som man kender det fra de Byggesagkyndiges tilstandsrapport. Det er din garanti for, at rapporten bliver fyldestgørende, og at den indeholder de informationer, som er relevante.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Kontakt os for el-tjek

Vi prioriterer at levere el-installationer af høj kvalitet til både private boliger, foreninger og erhvervsbygninger i hele Nordsjælland. Vi sætter store krav til vores medarbejdere, fordi det er altafgørende, at vores viden og kompetencer konstant bliver fornyet, så vi kan levere den bedste og mest tidssvarende løsning til vores mange kunder.

Kontakt os ved at ringe på 48 26 20 45, send en mail på mail@hes.dk eller indhente et tilbud.. Så vil en af vores dygtige eksperter vende tilbage til dig med et tilbud på et grundigt el-tjek. Vi kører ud til store og små opgaver i Hillerød, Birkerød, Allerød og resten af Nordsjælland.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.