El-tjek varetaget af fagfolk

Hos Hillerød El-Service er et af vores specialer at lave et autoriseret el-tjek, når boligen skal sælges. Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre denne type el-eftersyn, så den endelige rapport lever op til de krav og regler, der er på området.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Korrekt og grundigt el-eftersyn af boligen

Det er et lovkrav at få lavet et el-tjek af en autoriseret elektriker, når du skal sælge din bolig. Alle el-installationer skal gennemgås, og der skal tages stikprøver med det formål at sikre, at der ikke er ulovlige forhold eller funktionsfejl ved de forskellige installationer rundt om i boligen.

Det har længe været et krav med el-eftersyn, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring, når boligen sælges. Samtidig er det vigtigt, at det bliver tjekket, at alle installationer er i orden, så der ikke er fare for kortslutning eller andre uhensigtsmæssige hændelser.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for el-tjek og kan tilbyde en korrekt, grundig og kvalitetsbevidst gennemgang, der lever op til alle gældende lovkrav og regler på området, hvorfor du trygt kan lade os gennemgå din bolig.

Vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen

Det er altafgørende, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du skal have foretaget et el-eftersyn, fordi det er en vigtigt del af dit boligsalg. 

Som din elektriker i Hillerød er vi naturligvis godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at foretage disse eftersyn, der munder ud i en rapport som man kender det fra de Byggesagkyndiges tilstandsrapport. Det er din garanti for, at rapporten bliver fyldestgørende, og at den indeholder de informationer, som er relevante.

Kontakt os for el-tjek

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button