Energioptimering

Hos Hillerød El-Service tilbyder vi en professionel og besparende energioptimering for såvel private kunder som for erhvervskunder i Hillerød og i resten af Nordsjælland. Energioptimering skal ses som en investering og ikke som endnu en udgift i boligen eller virksomheden – det er en optimering, du ikke vil fortryde.

Energioptimering

Spar penge med energioptimeringer

Som din elektriker i Hillerød kan vi gennemgå din bolig eller virksomhed, med henblik på at skabe et overblik over, hvor det er muligt at energioptimere. Det er som udgangspunkt altid muligt at optimere, så din bolig eller kontor kan blive billigere i drift og mere miljøvenligt.

Virksomhedens energioptimering

En arbejdsplads bruger mange penge på energi, men ikke alle er klar over, at næsten 40 procent af energiforbruget foregår efter arbejdstiden. Med en energioptimering kan vi hjælpe dig med at finde besparelser på dette forbrug.

Eksempelvis er det muligt at spare op til 70 procent af energiforbruget om aftenen på at installere intelligent-styring af jeres installationer, såsom behovstyret belysning.

Ofte skal der ikke mere til at opnå store energibesparelser, end at tekniske installationer skal optimeres og gammelt elektronisk udstyr skal udskiftes. Lad os gennemgå virksomheden og dens installationer, så I opnår en energioptimering, I ikke vil fortryde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Energioptimering i den private bolig

Bevægelsessensorer med lys, der tænder og slukker automatisk, når du kører ind i carporten om aftenen, går på toilettet om natten eller automatisk styring, der regulerer varmen og ventilationen eller koordinerer alarmsystemer, er også måder at foretage en energioptimering i hjemmet.

Samtidig kan der være penge at spare, hvis du udskifter din varmekilde, fordi eksempelvis alderen på et fyr eller anden form for varmeanlæg kan have betydning for, hvor stor en energibesparelse du kan opnå. Ofte kan du dermed spare penge på energien, hvis du udskifter med et nyt og moderne, en varmepumpe..

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Altid den højeste kvalitet

Vi vægter kvalitet højt, hvorfor vi løbende videreuddanner os inden for energioptimeringer, så vi hele tiden kan tilbyde dig den bedste og mest optimale løsning. Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, fordi vi vil sikre, at du får mest muligt ud af det arbejde, vi leverer.

Som din elektriker i Hillerød har vi specialiseret os i at energioptimere din bolig, så du spare penge på energiregningen.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.