Energioptimering

Hos Hillerød El-Service tilbyder vi en professionel og besparende energioptimering for såvel private kunder som for erhvervskunder i Hillerød og i resten af Nordsjælland. Energioptimering skal ses som en investering og ikke som endnu en udgift i boligen eller virksomheden – det er en optimering, du ikke vil fortryde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Spar penge med energioptimeringer

Som din elektriker i Hillerød kan vi gennemgå din bolig eller virksomhed, med henblik på at skabe et overblik over, hvor det er muligt at energioptimere. Det er som udgangspunkt altid muligt at optimere, så din bolig eller kontor kan blive billigere i drift og mere miljøvenligt.

Virksomhedens energioptimering

En arbejdsplads bruger mange penge på energi, men ikke alle er klar over, at næsten 40 procent af energiforbruget foregår efter arbejdstiden. Med en energioptimering kan vi hjælpe dig med at finde besparelser på dette forbrug.

Eksempelvis er det muligt at spare op til 70 procent af energiforbruget om aftenen på at installere intelligent-styring af jeres installationer, såsom behovstyret belysning.

Ofte skal der ikke mere til at opnå store energibesparelser, end at tekniske installationer skal optimeres og gammelt elektronisk udstyr skal udskiftes. Lad os gennemgå virksomheden og dens installationer, så I opnår en energioptimering, I ikke vil fortryde.

Energioptimering i den private bolig

Belysning er også en vigtig del af energioptimeringen i hjemmet. Eksempelvis kan en udskiftning til LED- eller energisparepærer i lamperne formindske energiforbruget væsentligt.

Bevægelsessensorer med lys, der tænder og slukker automatisk, når du kører ind i carporten om aftenen, går på toilettet om natten eller automatisk styring, der regulerer varmen og ventilationen eller koordinerer alarmsystemer, er også måder at foretage en energioptimering i hjemmet.

Samtidig kan der være penge at spare, hvis du udskifter din varmekilde, fordi eksempelvis alderen på et fyr eller anden form for varmeanlæg kan have betydning for, hvor stor en energibesparelse du kan opnå. Ofte kan du dermed spare penge på energien, hvis du udskifter med et nyt og moderne, en varmepumpe eller installerer et solcelleanlæg.

Altid den højeste kvalitet

Vi vægter kvalitet højt, hvorfor vi løbende videreuddanner os inden for energioptimeringer, så vi hele tiden kan tilbyde dig den bedste og mest optimale løsning. Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, fordi vi vil sikre, at du får mest muligt ud af det arbejde, vi leverer.

Som din elektriker i Hillerød har vi specialiseret os i at energioptimere din bolig, så du spare penge på energiregningen.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button