Hvidevareservice er oftest en hastesag

Hos Hillerød El-Service hjælper vi dig hurtigt og effektivt med at udføre grundig hvidevareservice, så du hurtigt kan komme videre med tøjvask og opvask. Vi rykker hurtigt ud til dig og ordner køleskab og fryser, inden alt skal smides ud.

Hvidevareservice

Undgå at skulle undvære dine hvidevarer i en længere periode

Vi ved, at det er svært at undvære de forskellige hvidevarer i hverdagen. De bruges til mange praktiske formål, der gør madlavning, oprydning, tøjvask osv. meget nemmere både derhjemme og på arbejdspladsen. Som din elektriker i Hillerød har vi derfor specialiseret os i at udføre hvidevareservice for både private og erhverv. Vi kan udføre service på alle typer og mærker, så du hurtigt kan få repareret eller udskiftet dine hvidevarer, hvis det er nødvendigt. Alle reparationer af hvidevarer bliver kun lavet på diverse husholdningsmaskiner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kvalitetsbevidst og effektiv hvidevareservice

Vores mangeårige erfaring med at udføre hvidevareservice for private og erhverv, betyder, at vi kan rådgive dig, når du står overfor en udfordring med dine hvidevarer.

Vores el-installatører i Hillerød står klar til at hjælpe, når det skal vurderes, om hvorvidt en hvidevareservice eller udskiftning kan betale sig. I nogle tilfælde vil det være en bedre investering at købe nye hvidevarer, fordi det bedre kan betale sig for dig, men alt det vil vi hjælpe dig med at få styr på.

Samtidig vil vores omfattende ekspertise inden for hvidevareservice også sikre, at vi yder kompetent rådgivning, og vi vejleder hellere end gerne om dine forskellige muligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du er tilfreds med den løsning, vi tilbyder.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Vi vejleder og udbedrer fejlen hos dig

Vi prioriterer at levere el-installationer af høj kvalitet til både private, andelsforeninger og erhvervs i hele Nordsjælland. Vi kræver meget af vores medarbejdere, fordi det er altafgørende, at vores viden og kompetencer konstant bliver fornyet, så vi kan levere den bedste og mest tidssvarende løsning til vores mange kunder.

Kontakt os ved at ringe på 48 26 20 45, send en mail til mail@hes.dk eller tryk Indhent tilbud her på siden. Så vender vores dygtige fagfolk tilbage til dig med et tilbud på hvidevareservice. Vi rykker dagligt ud til kunder i Allerød, Birkerød, Hillerød og i resten af Nordsjælland.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.

🎄 Vi holder julelukket fra fredag d. 22-12-2023 og er tilbage 02-01-2024
+ +