Hvidevareservice er oftest en hastesag

Hos Hillerød El-Service hjælper vi dig hurtigt og effektivt med at udføre grundig hvidevareservice, så du hurtigt kan komme videre med tøjvask og opvask. Vi rykker hurtigt ud til dig og ordner køleskab og fryser, inden alt skal smides ud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Undgå at skulle undvære dine hvidevarer i en længere periode

Vi ved, at det er svært at undvære de forskellige hvidevarer i hverdagen. De bruges til mange praktiske formål, der gør madlavning, oprydning, tøjvask osv. meget nemmere både derhjemme og på arbejdspladsen. Som din elektriker i Hillerød har vi derfor specialiseret os i at udføre hvidevareservice for både private og erhverv. Vi kan udføre service på alle typer og mærker, så du hurtigt kan få repareret eller udskiftet dine hvidevarer, hvis det er nødvendigt. Alle reparationer af hvidevarer bliver kun lavet på diverse husholdningsmaskiner.

Kvalitetsbevidst og effektiv hvidevareservice

Vores mangeårige erfaring med at udføre hvidevareservice for private og erhverv, betyder, at vi kan rådgive dig, når du står overfor en udfordring med dine hvidevarer.

Vores el-installatører i Hillerød står klar til at hjælpe, når det skal vurderes, om hvorvidt en hvidevareservice eller udskiftning kan betale sig. I nogle tilfælde vil det være en bedre investering at købe nye hvidevarer, fordi det bedre kan betale sig for dig, men alt det vil vi hjælpe dig med at få styr på.

Samtidig vil vores omfattende ekspertise inden for hvidevareservice også sikre, at vi yder kompetent rådgivning, og vi vejleder hellere end gerne om dine forskellige muligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du er tilfreds med den løsning, vi tilbyder.

Akut hvidevareservice, når du har brug for det

Når en eller flere af dine hvidevarer står af, har du ofte brug for hurtig og effektiv hvidevareservice, så du ikke skal undvære dem for længe. Det gælder generelt for hvidevarer, at vi er afhængige af dem i det daglige, og det ved vi som din elektriker i Hillerød. Derfor rykker vi også akut ud fra dag til dag og yder hvidevareservice på alle slags hvidevarer, så du ikke skal frygte for eksempelvis spild af en masse madvarer.

Vi vejleder og udbedrer fejlen hos dig

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button