Forebyg træthed og skab et behageligt lys med den rette kontorbelysning

Hos Hillerød El-service ved vi, at den rette belysning på kontoret kan gøre en stor forskel for effektiviteten, fordi lys giver energi. Vi hjælper dig med at opnå korrekt belysning, der skaber et behageligt kontormiljø.

Kontorbelysning

Gør arbejdsmiljøet mere effektivt med den rigtige kontorbelysning

Et godt og effektivt arbejdsmiljø bliver ikke kun skabt på baggrund af de sociale rammer, men også de fysiske. Formålet med kontorbelysningen er at sikre, at kontoret er tilstrækkeligt oplyst, men uden at det blænder eller på anden måde generer.

Forebygger træthed og giver energi

En optimal belysning forebygger træthed og sørger for at give behageligt lys, uanset arbejdsstilling og placering på kontoret. Det påvirker også koncentrationen, effektiviteten, indlæringen osv., hvorfor det er relevant, at lyset er optimalt. Samtidig er lys med til at give os energi, så den rette kontorbelysning kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet.

Som elektriker i Hillerød har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder om, hvilken kontorbelysning der er den mest optimale for netop deres kontor.

Vi kan også hjælpe dig med at lave en professionel vurdering af, hvor der er plads til forbedringer på dit kontor i forbindelse med belysningen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvad er en optimal kontorbelysning?

For at opnå optimal belysning på kontoret skal det naturlige lys kombineres med direkte og indirekte lys. Det indirekte lys kaldes også grundbelysning, som typisk vil bestå af loftslamper eller væglamper.

Denne del af kontorbelysningen bør have en lysstyrke på omkring 500 – 700 lux (SI-enheden for belysningsstyrke). 500 lux svarer ca. til belysningen i en almindelig dagligstue. Den direkte belysning kan komme fra en skærm, en skrivebordslampe eller lignende. En sådan lampe bør give en belysning på omkring 300 lux.

Samtidig er det vigtigt at tage højde for, at lyset ikke skaber genskær i blanke overflader, som er generende for personalet. Det har derfor betydning, hvor i rummet lyset kommer fra.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Skræddersyede løsninger til dig

Der er meget mere hjælp at hente hos os, så tøv ikke med at kontakte din elektriker i Hillerød, så du får en belysning, der har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. Vores brede udvalg inden for belysning sikrer, at du opnår en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi giver dig fuld rådgivning i forhold til, hvilken belysning der giver det bedste resultat på dit kontor.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Elinstallation til opvaskemaskine

Michael var venlig og hjælpsom og vi fik aftalt en pris som kunne overholde vores budget. Efter en halvdyr flytning ☺️.
Tak igen

Anmeld håndværker smileys

Luft til luft varmepumpe

i har lige købt vores hus. Luft til luft varmeanlægget virkede ikke. I var søde at skrive en detaljeret beskrivelse om hvorfor det ikke virkede. Sælger betalte efterfølgende for et nyt anlæg. Som kunde var jeg meget besværlig. Var ubeslutsom og havde mange spørgsmål. I besvarede dem hurtigt.
Jeg har haft mange håndværkere forbi pga. huskøb med blandede oplevelser. Men dette firma kan jeg på det varmeste anbefale. Anne, Kgs. Lyngby

Anmeld håndværker smileys

Manglende el i det halve af huset

De er altså fantastiske: ringede kl. 8.15 og de ankom kl. 10.15 – det kan vist ikke gøres bedre.

Anmeld håndværker smileys

Købt og fået opsat varmepumpen

Kom som aftalt, var fleksibel da jeg måtte lave aftalen om. Gode håndværkere

Husk din lovpligtige varmepumpeservice. Læs mere her