Forebyg træthed og skab et behageligt lys med den rette kontorbelysning

Hos Hillerød El-service ved vi, at den rette belysning på kontoret kan gøre en stor forskel for effektiviteten, fordi lys giver energi. Vi hjælper dig med at opnå korrekt belysning, der skaber et behageligt kontormiljø.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Gør arbejdsmiljøet mere effektivt med den rigtige kontorbelysning

Et godt og effektivt arbejdsmiljø bliver ikke kun skabt på baggrund af de sociale rammer, men også de fysiske. Formålet med kontorbelysningen er at sikre, at kontoret er tilstrækkeligt oplyst, men uden at det blænder eller på anden måde generer.

Forebygger træthed og giver energi

En optimal belysning forebygger træthed og sørger for at give behageligt lys, uanset arbejdsstilling og placering på kontoret. Det påvirker også koncentrationen, effektiviteten, indlæringen osv., hvorfor det er relevant, at lyset er optimalt. Samtidig er lys med til at give os energi, så den rette kontorbelysning kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet.

Som elektriker i Hillerød har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder om, hvilken kontorbelysning der er den mest optimale for netop deres kontor.

Vi kan også hjælpe dig med at lave en professionel vurdering af, hvor der er plads til forbedringer på dit kontor i forbindelse med belysningen.

Hvad er en optimal kontorbelysning?

For at opnå optimal belysning på kontoret skal det naturlige lys kombineres med direkte og indirekte lys. Det indirekte lys kaldes også grundbelysning, som typisk vil bestå af loftslamper eller væglamper.

Denne del af kontorbelysningen bør have en lysstyrke på omkring 500 – 700 lux (SI-enheden for belysningsstyrke). 500 lux svarer ca. til belysningen i en almindelig dagligstue. Den direkte belysning kan komme fra en skærm, en skrivebordslampe eller lignende. En sådan lampe bør give en belysning på omkring 300 lux.

Samtidig er det vigtigt at tage højde for, at lyset ikke skaber genskær i blanke overflader, som er generende for personalet. Det har derfor betydning, hvor i rummet lyset kommer fra.

Skræddersyede løsninger til dig

Der er meget mere hjælp at hente hos os, så tøv ikke med at kontakte din elektriker i Hillerød, så du får en belysning, der har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. Vores brede udvalg inden for belysning sikrer, at du opnår en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi giver dig fuld rådgivning i forhold til, hvilken belysning der giver det bedste resultat på dit kontor.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button