Opnå store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Hos Hillerød El-Service har vi specialister, der er klar til at vejlede dig til den bedste og mest optimale varmepumpe. Vi leverer og monterer selvfølgelig også, så du er sikker på, at den virker, som den skal fra første øjeblik.

Varmepumper

Få professionel rådgivning om varmepumper

Det er altafgørende, at du vælger en varmepumpe, der lever op til de krav og forventninger, du har til den, samt at den passer til dit budget. På den måde er du sikker på, at du får det ud af den, som du ønsker.

Typer af varmepumper

Der findes forskellige typer af varmepumper, som hver især passer til forskellige typer af boliger.

Det er derfor en god idé at søge råd og vejledning hos vores specialister på området. Det sikrer, at du opnår en professionel rådgivning, hvor fokus er på at opfylde dine behov i forbindelse med valget af en varmepumpe. Du får dermed den mest optimale løsning, så du kan sove med ro i maven både før, under og efter investeringen. Vi sælger mange af de kendte mærker, eksempelvis Gree samt vi leverer og giver dig komplet montering.

Samtidig tilbyder vi dig fuld service på din varmepumpe, som dækker eftersyn og justering hvert år. På den måde er du sikker på, at din varmepumpe løbende vedligeholdes, så den yder optimalt.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Logo for Hillerød El Service

Lang levetid og enorme besparelser på varmeregningen

En varmepumpe er en investering i energioptimering, der resulterer i mærkbare besparelser på din varmeregning hvert år. Det er en af de helt store fordele ved varmepumper, fordi det bidrager positivt til økonomien. Værdien på din bolig ved med stor sandsynlighed stige, fordi det er en mere miljøvenlig måde at varme huset op på, end ved eksempelvis et oliefyr.

Gennemsnitligt tjener en varmepumpe sig selv hjem på mindre end 5 år i form af årlige besparelser på elregningen. Men det bedste er faktisk, at varmepumper gerne skal holde i minimum 20 år, så du får med en varmepumpe mindst 15 års gratis el i forhold til at beholde dit oliefyr eller din gamle elvarme. En varmepumpe er indbegrebet af at spare penge.

Året ud tilbyder vi en varmepumpe til 17.995,- incl moms incl. montering og levering af professionel elektriker. Ligeledes tilbyder vi årligt service på Luft til Luft varmepumpe til 995,- inkl. moms

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.