En investering i din elregning

Du er nok kommet herind, fordi du leder efter nye muligheder for at forsyne din bolig med el. En varmepumpe er det oplagte valg. Vi vil gerne forklare dig, hvorfor det på alle parametre er en fornuftig investering at skifte dit gamle oliefyr eller elvarmen ud med en varmepumpe

Enorme besparelser

Du kan faktisk komme til at spare op til 70% på din elregning. Hvert år. Derfor skal du vælge en varmepumpe.

En varmepumpe skal leveres, monteres og vedligeholdes. Du kan få det hele hos HES El-service. Men hold lige fast! Vi vil nemlig gerne have lov at fortælle dig, hvorfor en varmepumpe er så smart!

Hvordan virker en varmepumpe egentlig?

De fleste har styr på, at den er smart. Og at den for mange kan betyde enorme besparelser på elregningen. Men hvorfor kan den det?

Det handler egentlig alt sammen om, at en varmepumpe er et energitransport-netværk, som transporterer varme fra et lavt temperaturniveau (udenfor) til et højt temperaturniveau (indenfor).

En varmepumpe skal bruge en vis mængde energi til at drive den kompressor, der skal transportere varmen ind i huset. Det smarte er imidlertid, at en varmepumpe kan transportere op til 4 gange den energi, det koster at drive kompressoren, ind i huset.

Med andre ord: Når du køber 1 kWh hos elselskabet, får du 4 kWh af din varmepumpe. Du kontakter os bare, når du har besluttet dig for at en varmepumpe er noget for dig.

Men der er faktisk mere…

Lang levetid

Gennemsnitligt tjener en varmepumpe sig selv hjem på mindre end 5 år i form af årlige besparelser på elregningen. Men det bedste er faktisk, at da varmepumper gerne skal holde i minimum 20 år, så får du, med en varmepumpe, mindst 15 års gratis el i forhold til at beholde dit oliefyr eller din gamle elvarme. En varmepumpe er indbegrebet af at spare penge.

Derfor skal du vælge os…

  • Vi sælger alle kendte mærker, eksempelvis Panasonic, Toshiba og Danfoss
  • Vi giver dig seriøs rådgivning om, hvilken slags varmepumpe, der vil være mest optimal for dig (den varme, der skal transporteres ind i dit hus, kan jo komme fra mange forskellige kilder)
  • Vi leverer og giver dig komplet montering
  • Vi tilbyder dig fuld service på din varmepumpe (eftersom og justering hvert andet år)

 

Skal du også have en varmepumpe? Kontakt os allerede i dag – udfyld kontaktformularen her på siden.

Læs mere