Opnå store besparelser på varmeregningen med en varmepumpe

Hos Hillerød El-Service har vi specialister, der er klar til at vejlede dig til den bedste og mest optimale varmepumpe. Vi leverer og monterer selvfølgelig også, så du er sikker på, at den virker, som den skal fra første øjeblik.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Få professionel rådgivning om varmepumper

Det er altafgørende, at du vælger en varmepumpe, der lever op til de krav og forventninger, du har til den, samt at den passer til dit budget. På den måde er du sikker på, at du får det ud af den, som du ønsker.

Typer af varmepumper

Der findes forskellige typer af varmepumper, som hver især passer til forskellige typer af boliger. De mest anvendte er jord til vand, luft til vand eller luft til luft, som alle har deres fordele og ulemper, alt efter hvad formålet med varmepumpen er.

Det er derfor en god idé at søge råd og vejledning hos vores specialister på området. Det sikrer, at du opnår en professionel rådgivning, hvor fokus er på at opfylde dine behov i forbindelse med valget af en varmepumpe. Du får dermed den mest optimale løsning, så du kan sove med ro i maven både før, under og efter investeringen. Vi sælger alle kendte mærker, eksempelvis Panasonic, Toshiba og Danfoss, samt vi leverer og giver dig komplet montering.

Samtidig tilbyder vi dig fuld service på din varmepumpe, som dækker eftersyn og justering hvert andet år. På den måde er du sikker på, at din varmepumpe løbende vedligeholdes, så den yder optimalt.

Lang levetid og enorme besparelser på varmeregningen

En varmepumpe er en investering i energioptimering, der resulterer i mærkbare besparelser på din varmeregning hvert år. Det er en af de helt store fordele ved varmepumper, fordi det bidrager positivt til økonomien. Værdien på din bolig ved med stor sandsynlighed stige, fordi det er en mere miljøvenlig måde at varme huset op på, end ved eksempelvis et oliefyr.

Gennemsnitligt tjener en varmepumpe sig selv hjem på mindre end 5 år i form af årlige besparelser på elregningen. Men det bedste er faktisk, at varmepumper gerne skal holde i minimum 20 år, så du får med en varmepumpe mindst 15 års gratis el i forhold til at beholde dit oliefyr eller din gamle elvarme. En varmepumpe er indbegrebet af at spare penge.

Panasonic CZ25TKE varmepumpe

Fra 01-04-2020 tilbyder vi en Panasonic CZ25TKE varmepumpe til 14.995,- incl moms incl. montering og levering af professionel elektriker.

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button