Hillerød El-Service udfører alle opgaver inden for almindelig el-service, både for private og virksomheder, og altid med kunden i centrum.
Ved at efteruddanne vores medarbejdere sikrer vi, at vi altid er i stand til at imødekomme de krav, der stilles fra vore kunders side.

Køkken og bad

Gennem årene har vi lavet løsninger til et væld af køkkener og badeværelser hos private, hvor vi har stået for belysning og andre elinstallationer.

Her gør vi os ofte som underleverandør, og med effektivt og kvalitetssikkert arbejde bidrager vi til et professionelt resultat i højeste kvalitet.

 

Hvidevarer, solceller og antenner

Vi tilbyder service på alle typer hvidevarer og leverer desuden nye maskiner til private kunder. Vi har et godt samarbejde med bl.a. AEG, Electrolux og Gram – og har et bredt sortiment af produkter.

Derudover tilbyder vi også salg, installation og service af solceller og antenner, som er to af vores andre kerneområder.

Industri

Vi har en række industrikunder, for hvem vi sørger for at lys, maskiner, og hvad der ellers bruger strøm, fungerer optimalt.

 

I tilfælde af akut opståede problemer, som eksempelvis kan føre til produktionsstop, rykker vi ud med det samme og udbedrer skaden.

 

Vinterforanstaltning

I vinterhalvåret tilbyder vi desuden optøning af vandrør, samt el-tracing så dine rør er frostfrie hele vinteren.

Læs mere