Udskiftning af el-tavle

Dit gamle HFI-relæ er forældet. I tilfælde af brand kan du risikere at dit forsikringsselskab afviser at erstatte skader, som relaterer sig til benyttelse af det forældede relæ. Derfor anbefaler vi at udskiftning af el-tavle til et tidssvarende HPFI-relæ.

Udskiftning af el-tavle

Som boligejer står du langt stærkere efter en sådan udskiftning af el-tavle. Vi håndterer selvfølgelig hele opgaven med udskiftning af HPFI-relæ, så du undgår alt besvær. De gamle el-tavler registrerer ikke overspænding i moderne elektronik og dermed slår det ikke altid fra i tide.

Udskiftning af HPFI-relæ for din sikkerheds skyld

Når der opstår overgang i elektronikken kan det resultere i et ordentligt rap over nallerne. Dette skyldes at dit gamle relæ ikke blokerer for at strøm kan løbe ud i ledningerne. Ofte føles det som små vibrationer, som sker fordi strømmen løber igennem din krop.

Professionel udskiftning af el-tavle vil betyde at du ikke behøver at bekymre dig når du, din samlever eller dine børn bruger elektroniske apparater som computere, spillekonsoller, mobilopladere og andet udstyr. Visse fejl kan være decideret livsfarligt for personer med dårligt hjerte. Udskiftning af HPFI-relæ anbefales derfor til alle private boliger og erhvervsbygninger.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Kontakt os for at sikre din bolig

Du kan være sikker på at få leveret produkter og ydelser i topkvalitet uanset om det er til privat bolig, andelsforeninger eller firmaer i hele Nordsjælland. Vores elektrikere er de bedste i branchen og forstår at sætte sig ind i dine ønsker og behov. På denne måde sikrer vi at du får en skræddersyet løsning, som passer præcist til dine behov.

Kontakt os ved at ringe på 48 26 20 45, send en mail til mail@hes.dk eller tryk Indhent tilbud her på hjemmesiden. Så hører du hurtigst muligt fra en af vores dygtige medarbejdere. Vi kører dagligt til opgaver i Allerød, Birkerød, Hillerød og i resten af Nordsjælland.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Gennemgang af elsystemet i huset

Vi fik gode oplysninger og forståelse af hvad kan lade sig gøre, ved evt. ændringer

Anmeld håndværker smileys

Solceller og generelt elarbejde

Har været meget tilfreds med servicen og har fået lavet tilslutninger, ændret eltavler og solceller

Anmeld håndværker smileys

El-installationseftersyn

Håndværkeren kom til tiden, og alt blev klaret til UG. De steder hvor han “grissede” der gjorde han rent efter sig. En meget god oplevelse.

Anmeld håndværker smileys

Reparation af elinstallationer

Kom til aftalte tid, var hurtig og grundig samt meget informativ omkring det udførte arbejde.