Boliginstallation i høj kvalitet

Vi har specialiseret os i at lave sikre boliginstallationer, der tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. De er selvfølgelig installeret efter de korrekte standarder, så din løsning holder i mange år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Sikre og funktionelle boliginstallationer til ethvert behov

Dine el-installationer er en vigtig del af din bolig, fordi det det er dem, der sikrer, at du eksempelvis kan tænde lyset og oplade din telefon, tablet osv. Det er derfor altafgørende, at de virker som de skal, samt at de bliver opført af en kompetent elektriker, der har helt styr på alt i el-installationer.

Alle installationerne skal leve op til de krav og standarder, der er på området, fordi det både har betydning for funktionaliteten samt sikkerheden i boligen. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis diverse boliginstallationer ikke er lavet af professionelle. Sikkerheden skal være i orden, så risikoen for eksempelvis kortslutninger er minimale.

Vores mangeårige erfaring og kompetente elektrikere sikrer, at netop din boliginstallation bliver lavet korrekt, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det lever op til de forskellige krav på området. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet, fordi vi ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed.

Optimér med intelligente installationer

Der er forskellige muligheder at vælge mellem, når du skal have udført en boliginstallation, uanset om det er i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Du skal tage stilling til, om du ønsker traditionelle eller intelligente installationer.

De traditionelle installationer kender de fleste, fordi det er dem med almindelige afbrydere og stikkontakter. De intelligente boliginstallationer adskiller sig fra de traditionelle ved, at alt kommunikationen sker gennem én enhed. Det er dermed muligt, at have en lyskontakt, hvor lyset i stuen tænder ved ét klik, men ved to klik tænder det både i stuen og i gangen.

Alt efter hvilken type hus, og hvad dit behov er, vil der være fordele ved begge typer. Vores erfarne elektrikere står altid klar til at vejlede dig om, hvad der er det mest optimale for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din boliginstallation.

Ring og få en intelligent bolig

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button