Boliginstallation i høj kvalitet

Vi har specialiseret os i at lave sikre boliginstallationer, der tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. De er selvfølgelig installeret efter de korrekte standarder, så din løsning holder i mange år.

Boliginstallationer

Sikre og funktionelle boliginstallationer til ethvert behov

Dine el-installationer er en vigtig del af din bolig, fordi det det er dem, der sikrer, at du eksempelvis kan tænde lyset og oplade din telefon, tablet osv. Det er derfor altafgørende, at de virker som de skal, samt at de bliver opført af en kompetent elektriker, der har helt styr på alt i el-installationer.

Alle installationerne skal leve op til de krav og standarder, der er på området, fordi det både har betydning for funktionaliteten samt sikkerheden i boligen. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis diverse boliginstallationer ikke er lavet af professionelle. Sikkerheden skal være i orden, så risikoen for eksempelvis kortslutninger er minimale.

Vores mangeårige erfaring og kompetente elektrikere sikrer, at netop din boliginstallation bliver lavet korrekt, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det lever op til de forskellige krav på området. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet, fordi vi ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Optimér med intelligente installationer

Der er forskellige muligheder at vælge mellem, når du skal have udført en boliginstallation, uanset om det er i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Du skal tage stilling til, om du ønsker traditionelle eller intelligente installationer.

De traditionelle installationer kender de fleste, fordi det er dem med almindelige afbrydere og stikkontakter. De intelligente boliginstallationer adskiller sig fra de traditionelle ved, at alt kommunikationen sker gennem én enhed. Det er dermed muligt, at have en lyskontakt, hvor lyset i stuen tænder ved ét klik, men ved to klik tænder det både i stuen og i gangen.

Alt efter hvilken type hus, og hvad dit behov er, vil der være fordele ved begge typer. Vores erfarne elektrikere står altid klar til at vejlede dig om, hvad der er det mest optimale for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din boliginstallation.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Ring og få en intelligent bolig

Du kan være sikker på at få leveret en boliginstallation i topkvalitet uanset om du ønsker en traditionel eller en smart bolig. Ved smart boliginstallation hos erhverv kan løsningerne gøre arbejdsdag langt nemmere ved eksempelvis at tænde for alt lys på et helt kontor ved at klikke et par gange på den smarte kontakt.

Vores elektrikere er de bedste i branchen og forstår at sætte sig ind i dine ønsker og behov. På denne måde sikrer vi at du får en skræddersyet løsning, som passer præcist til dine behov. Kontakt os ved at sende en mail til mail@hes.dk , ringe på 48 26 20 45 eller tryk Indhent tilbud her på hjemmesiden. Så hører du snarest fra en af vores dygtige medarbejdere. Vi udfører dagligt boliginstallation i Allerød, Birkerød, Hillerød og i resten af Nordsjælland.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Elinstallation til opvaskemaskine

Michael var venlig og hjælpsom og vi fik aftalt en pris som kunne overholde vores budget. Efter en halvdyr flytning ☺️.
Tak igen

Anmeld håndværker smileys

Luft til luft varmepumpe

i har lige købt vores hus. Luft til luft varmeanlægget virkede ikke. I var søde at skrive en detaljeret beskrivelse om hvorfor det ikke virkede. Sælger betalte efterfølgende for et nyt anlæg. Som kunde var jeg meget besværlig. Var ubeslutsom og havde mange spørgsmål. I besvarede dem hurtigt.
Jeg har haft mange håndværkere forbi pga. huskøb med blandede oplevelser. Men dette firma kan jeg på det varmeste anbefale. Anne, Kgs. Lyngby

Anmeld håndværker smileys

Manglende el i det halve af huset

De er altså fantastiske: ringede kl. 8.15 og de ankom kl. 10.15 – det kan vist ikke gøres bedre.

Anmeld håndværker smileys

Købt og fået opsat varmepumpen

Kom som aftalt, var fleksibel da jeg måtte lave aftalen om. Gode håndværkere

Husk din lovpligtige varmepumpeservice. Læs mere her