Installation af ladeboks til hybrid- og elbil

Hos Hillerød El-Service er vi eksperter inden for installation af ladeboks til elbil. Vi hjælper både private- og erhvervskunder. Der er mange gode fordele ved at få installeret en ladestander, uanset om det er i garagen, på parkeringspladsen eller andet. Tag en snak med os omkring dine behov.

Ladestander til elbil

Lad os stå for installation af lader til elbil hos dig

I takt med den bæredygtige udvikling bliver ladestandere til elbil mere og mere almindeligt at have i hjemmet og generelt i samfundet. Elbilerne er kommet for at blive, og behovet for installation af ladeboks til elbil vil kun vokse sig større dag for dag.

Som professionel elektriker forsøger vi hele tiden at være på forkant med den teknologiske udvikling. Derfor tilbyder vi selvfølgelig installation af ladeboks, så du kan lade din elbil derhjemme eller på arbejdspladsen. Med et kyndigt team af veluddannede elektrikere har vi sat os grundigt ind i stoffet. Ligeledes stræber vi hele tiden efter at få en bredere viden på området.

Installation af ladeboks til elbil har mange fordele

Der er mange gode fordele ved at have sin egen ladestander til elbil i det private hjem og sågar på arbejdspladsen. I takt med en stigende efterspørgsel på opladere, vil det have en større og større indflydelse på boligprisen og ligeledes være et godt salgspunkt ved boligsalg. Desuden slipper du for utilregnelige eloplader rundt omkring i byen, hvor priserne for opladning kan variere. På den lange sigt kan du også spare en del penge på billigere energiudgifter med din egen ladestander. Vi hjælper gerne med installation af lader til din elbil i Hillerød og omegn.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Det skal du vide inden installation

For at kunne komme med en alsidig løsning, er der en række punkter, som vi skal have afdækket med dig. Så er vi sikre på, at din nye ladestander passer til netop din elbil og bolig. Du må gerne besvare spørgsmålene i sammenhæng med din henvendelse, dog er det ikke et krav. Det er blot en vejledende guide til at gøre hele processen nemmere for os begge, når vi skal stå for installation af lader til din elbil. Vi rådgiver dig naturligvis, hvis du er i tvivl om nogle af punkterne.

 • Er der brug for adgangskontrol?
  Typisk nøgle, RFID-kort/brik eller mobil APP.
 • Er der behov for at afregne strøm?
  Det kan være en udfordring, som kan kræve eksterne målere og manuelle registreringer af forbruget.
 • Fast kabel eller åbent stik?
  Et fast kabel kan være fordelagtigt i det private hjem. Skal der lades med flere forskellige elbiler anbefaler vi et åbent stik.
 • Fast kabel – stiktype?
  Det vil som udgangspunkt være Type 2, medmindre du har en ældre elbil med Type 1 stik. Har du en forholdsvis ny elbil vil den sandsynligvis kræve et Type 2 stik.
 • Hvilken ladeeffekt passer til din elbil?
  Din bil bestemmer ladeeffekten. Er du i tvivl, anbefaler vi en 22 kW lader, som installeres med 11 kW effekt (3-faser/16A).
 • Vægmontering eller fritstående stolpe?
  Vægmontering er billigst, men det er naturligvis også muligt med en fritstående ladestander på en stolpe.

Pokal for anmeld håndværker

Vores kunders tilfredshed er vigtig for os

Det er ikke nok, at vores arbejde er af høj kvalitet, hvis ikke du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer derfor på at yde en imødekommende og professionel service, der giver dig tryghed og ro i maven.

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018, 2019, 2020 og 2021 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør. I 2021 vandt vi Årets El-installatør.

Installation af ladeboks til erhverv

Det er ikke kun for privatpersoner, at ladestandere kan svare sig. Det er bl.a. med til at fremtidssikre din arbejdsplads til at dække det stigende behov for el-opladning. Vi anbefaler hellere at man er på forkant med monteringen, så man ikke risikerer at stå i en situation, hvor efterspørgslen er langt større end udbuddet. Skal du have installeret flere ladestander, eksempelvis ved en parkeringsplads, hjælper vi gerne med montering og rådgivning. Gennem tæt dialog med os får du en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om vores installation af ladeboks til elbil? Ønsker du allerede et tilbud? Uanset hvad kan du altid tage fat i os. Vi nyder at bidrage til den bæredygtige udvikling, og samtidig hjælpe dig med en skræddersyet løsning på installation af lader til din elbil i Hillerød og omegn.

Ring til Hillerød El-Service på telefon 48 26 20 45, send en e-mail til mail@hes.dk eller indhent et uforpligtende tilbud. Så vender vi straks tilbage. Vi ser frem til at høre mere om din opgave.

Vores anmeldelser

Anmeld håndværker smileys

Elinstallation til opvaskemaskine

Michael var venlig og hjælpsom og vi fik aftalt en pris som kunne overholde vores budget. Efter en halvdyr flytning ☺️.
Tak igen

Anmeld håndværker smileys

Luft til luft varmepumpe

i har lige købt vores hus. Luft til luft varmeanlægget virkede ikke. I var søde at skrive en detaljeret beskrivelse om hvorfor det ikke virkede. Sælger betalte efterfølgende for et nyt anlæg. Som kunde var jeg meget besværlig. Var ubeslutsom og havde mange spørgsmål. I besvarede dem hurtigt.
Jeg har haft mange håndværkere forbi pga. huskøb med blandede oplevelser. Men dette firma kan jeg på det varmeste anbefale. Anne, Kgs. Lyngby

Anmeld håndværker smileys

Manglende el i det halve af huset

De er altså fantastiske: ringede kl. 8.15 og de ankom kl. 10.15 – det kan vist ikke gøres bedre.

Anmeld håndværker smileys

Købt og fået opsat varmepumpen

Kom som aftalt, var fleksibel da jeg måtte lave aftalen om. Gode håndværkere

Husk din lovpligtige varmepumpeservice. Læs mere her