Udskiftning af el-tavle

Dit gamle HFI-relæ er forældet. I tilfælde af brand kan du risikere at dit forsikringsselskab afviser at erstatte skader, som relaterer sig til benyttelse af det forældede relæ. Derfor anbefaler vi at udskiftning af el-tavle til et tidssvarende HPFI-relæ.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Som boligejer står du langt stærkere efter en sådan udskiftning af el-tavle. Vi håndterer selvfølgelig hele opgaven med udskiftning af HPFI-relæ, så du undgår alt besvær. De gamle el-tavler registrerer ikke overspænding i moderne elektronik og dermed slår det ikke altid fra i tide.

Udskiftning af HPFI-relæ for din sikkerheds skyld

Når der opstår overgang i elektronikken kan det resultere i et ordentligt rap over nallerne. Dette skyldes at dit gamle relæ ikke blokerer for at strøm kan løbe ud i ledningerne. Ofte føles det som små vibrationer, som sker fordi strømmen løber igennem din krop.

Professionel udskiftning af el-tavle vil betyde at du ikke behøver at bekymre dig når du, din samlever eller dine børn bruger elektroniske apparater som computere, spillekonsoller, mobilopladere og andet udstyr. Visse fejl kan være decideret livsfarligt for personer med dårligt hjerte. Udskiftning af HPFI-relæ anbefales derfor til alle private boliger og erhvervsbygninger.

Kontakt os for at sikre din bolig

Over 50 års erfaring i branchen

Familiedrevet virksomhed

Eksperter inden for alle typer el-installationer

Vores anmeldelser

Nomineret til årets håndværker 2018

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet. I 2018 var vi finalister til “Årets Håndværker” pokalen på anmeld-håndværker.dk for bedste el-installatør.

Fem gronne smileys

Fik sat hængt lamper op

Skulle have hængt 2 x 2 loftlamper op – 2 af dem over en køkkenø. Var meget tilfreds med de to elektrikere fra Hillerød El-Service. De var grundige, forsigtige og opsat på, at tingene skulle være i orden. Til trods for at de arbejdede på en steghed dag var der ingen beklagelser. Veludført arbejde til en fair pris.

Fem gronne smileys

Vi fik opsat 15 byggestrømstavler, til en elløsning over en weekend

Vi bad om skriftligt tilbud og fik hurtigt svar fra chefen med en fornuftig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og var effektiv og god til at kommunikere. Han lagde endvidere dit mobil nr. Så vi kunne få fat i ham over weekenden hvis der var noget der drillede. Det var godt arbejde og vi vil afgjort bruge Hillerød el-service igen.

Fem gronne smileys

Udbedring af spots

Jeg ringede til Hillerød El for at få udbedret nogle punkter i en el-rapport ifm. salg af mit rækkehus. Jan kom indenfor en time og jeg modtog et tilbud per mail samme dag. Elektrikkerne har lavet et rigtig flot stykke arbejde og havde efterladt alt i rigtig pæn stand. Vi er meget tilfredse.

Fem gronne smileys

Overgang i udendørs installation, så relæet slog fra

Meget dygtig og sympatisk ung elektriker. Hurtig reaktion på tilkaldelse.

Fem gronne smileys

Renovering

Dalitz. ApS og Hillerødelservice laver renovering af støre og mindre opgaver. Det er altid en fornøjelse at bruge firmaet da pris og forventning stemmer godt over ens.

Fem gronne smileys

Defekt ovn

Flink medarbejder ringe før ankomst forklarede fejlen hvad der var galt med ovnen.

Call Now Button