Menu
Luk

Hillerød El-Service A/S hjælper medEnergioptimering

Hos Hillerød El-Service tilbyder vi en professionel og besparende energioptimering for såvel private kunder som for erhvervskunder i Hillerød og i resten af Nordsjælland. Energioptimering skal ses som en investering og ikke som endnu en udgift i boligen eller virksomheden – det er en optimering, du ikke vil fortryde.

Spar penge med energioptimeringer

Som din elektriker i Hillerød kan vi gennemgå din bolig eller virksomhed, med henblik på at skabe et overblik over, hvor det er muligt at energioptimere. Det er som udgangspunkt altid muligt at optimere, så din bolig eller kontor kan blive billigere i drift og mere miljøvenligt.

Virksomhedens energioptimering

En arbejdsplads bruger mange penge på energi, men ikke alle er klar over, at næsten 40 procent af energiforbruget foregår efter arbejdstiden. Med en energioptimering kan vi hjælpe dig med at finde besparelser på dette forbrug.

Eksempelvis er det muligt at spare op til 70 procent af energiforbruget om aftenen på at installere intelligent-styring af jeres installationer, såsom behovstyret belysning.

Ofte skal der ikke mere til at opnå store energibesparelser, end at tekniske installationer skal optimeres og gammelt elektronisk udstyr skal udskiftes. Lad os gennemgå virksomheden og dens installationer, så I opnår en energioptimering, I ikke vil fortryde.

Energioptimering i den private bolig

Belysning er også en vigtig del af energioptimeringen i hjemmet. Eksempelvis kan en udskiftning til LED- eller energisparepærer i lamperne formindske energiforbruget væsentligt.

Bevægelsessensorer med lys, der tænder og slukker automatisk, når du kører ind i carporten om aftenen, går på toilettet om natten eller automatisk styring, der regulerer varmen og ventilationen eller koordinerer alarmsystemer, er også måder at foretage en energioptimering i hjemmet.

Samtidig kan der være penge at spare, hvis du udskifter din varmekilde, fordi eksempelvis alderen på et fyr eller anden form for varmeanlæg kan have betydning for, hvor stor en energibesparelse du kan opnå. Ofte kan du dermed spare penge på energien, hvis du udskifter med et  nyt og moderne, en varmepumpe eller installerer et solcelleanlæg.

Altid den højeste kvalitet

Vi vægter kvalitet højt, hvorfor vi løbende videreuddanner os inden for energioptimeringer, så vi hele tiden kan tilbyde dig den bedste og mest optimale løsning. Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, fordi vi vil sikre, at du får mest muligt ud af det arbejde, vi leverer.

Som din elektriker i Hillerød har vi specialiseret os i at energioptimere din bolig, så du spare penge på energiregningen.