Menu
Luk

Hvidevareservice er en hastesag, som hurtigt skal løses

Hos Hillerød El-Service hjælper vi dig hurtigt og effektivt med at udføre hvidevareservice, så tallerkenerne ikke hober sig op, vasketøjskurven er udvidet til gulvet, madvarene bliver lune eller gulvet bliver vådt pga. isen fra fryseren.

Undgå at skulle undvære dine hvidevarer i en længere periode

Vi ved, at det er svært at undvære de forskellige hvidevarer i hverdagen. De bruges til mange praktiske formål, der gør madlavning, oprydning, tøjvask osv. lidt nemmere både derhjemme og på arbejdspladsen.

Som din elektriker i Hillerød har vi derfor specialiseret os i at udføre hvidevareservice for private og erhverv. Vi kan udføre service på alle typer og mærker, så du hurtigt kan få repareret eller udskiftet dine hvidevarer, hvis det er nødvendigt. Alle reparationer af hvidevarer bliver kun lavet på diverse husholdningsmaskiner.

Kvalitetsbevidst og effektiv hvidevareservice

Vores mangeårige erfaring med at udføre hvidevareservice for private og erhverv, betyder, at vi kan rådgive dig, når du står overfor en udfordring med dine hvidevarer.

Vores elektrikere i Hillerød står klar til at hjælpe, når det skal vurderes, hvad det mest optimale vil være for dig, om en reparation eller udskiftning kan betale sig. I nogle tilfælde vil det være en bedre investering at købe nye hvidevarer, fordi det bedre kan betale sig for dig, men alt det vil vi hjælpe dig med at få styr på.

Samtidig vil vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for hvidevareservice også sikre, at vi tilbyder en kompetent rådgivning, og vi vejleder hellere end gerne om dine forskellige muligheder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du er tilfreds med den løsning, vi tilbyder.

Akut hvidevareservice, når du har brug for det

Når en eller flere af dine hvidevarer står af, har du ofte brug for hurtig og effektiv hvidevareservice, så du ikke skal undvære dem for længe. Det gælder generelt for hvidevarer, at vi er afhængige af dem i det daglige, og det ved vi som din elektriker i Hillerød. Derfor rykker vi også akut ud fra dag til dag og yder hvidevareservice på alle slags hvidevarer, så du ikke skal frygte for eksempelvis spild af en masse madvarer.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på hvidevareservice, hvis du har et problem, der skal løses hurtigst muligt. Vi er altid klar til at hjælpe, når du har brug for akut hvidevareservice.